Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

nie, su to kapsuly a nie su na predpis, dostanes v lekarni (mozno budu musiet objednat), je to podobne ako kedysi Uro-Vaxom na zapaly mocovych ciest, funguje to na podobnom principe, toto je ale urcene pacientom s chronickymi kvasinkovymi zapalmi:

www.pricemania.sk

Maoam

skus apelovat na systemicku liecbu, dlhsie trvajucu, ak je dobry da ti ju, rocny problem sa neda vyriesit do mesiaca, budes potrebovat trpezlivost, skus okrem probiotik aj pripravok CANDIVAC, zvykne dobre pomoct telu a imunite ak trpi pacientka kvasinkami drzim ti palce!

Laurina22

Maoam zasadnu chybu urobil moj byvaly gynekolog,ked do mna pchal vsetko co mu napadlo ale v konecnom dosledku mi nijak nepomohol.

Gynekologa som zmenila a novy pozeral do mojej karty neveriacky,preco tento predosly mi striedal tablety a cipky hore dole.

Cize ja mam problem uz vlastne rok.

Novy gynekolog povedal,ze ak mi Gynazol nezaberie(a nezabral) mam prist.Tak tento tyzden aj idem.

Ano,HAk beriem,to viem,ze moze byt spustac,ale nechcem ju vysadit.Partner ano,bol prelieceny.

Maoam

ak je problem takyto chronicky, tak NESTACI jedna tabletka Mycomaxu, bolo by treba riadnu kuru, to znamena ze oralne antimykotikum brat niekolko tyzdnov alebo mesiacov, denne 150-200mg Fluconazolu (podla vahy), ak sa ti to vracia vzdy okolo menstruacie (pred nou alebo po nej), tak sa este pouziva ta metoda, ze sa Fluconazol alebo Itraconazol berie na druhy-treti den menstruacie ako profylaxia... dufam ze mas dobreho gynekologa ak nie, moze ti pomoct aj dermatovenerolog, ti sa zvyknu viac vyznat v kvasinkovych ochoreniach

Maoam

Laurina:
1. ak beries HAK, moze byt spustacom alebo zosilnovacom problemov s kvasinkami
2. partner: ak mate sex bez prezervativu, moze byt ze ich ma aj on aj ked nema ziadne priznaky, bol vzdy preliecovany spolu s tebou?
3. mala si uz systemicku liecbu? dlhotrvajuco oralne antimykotikum? Fluconazol alebo Itraconazol dlhodobo, mesiace? K tomu probiotika, Candivac a opatrenia so stravou, ale tie uz robis. Je velmi mozne, ze mas kvasinky v crevach a problem treba vyriesit tam.