Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Ale ved pisem kocky,riadim sa tym a nic.Je to este horsie.

Gynazol?Ja som uz mala vsetko.Gynazol je slaby odvar.

lulu22

presne, vypratať to z čriev, ako píše macka26. ja som tu niekde na fore čítala, že dobré sú Probiotiká 5 od firmi Swiss, kúpila som ich a odvtedy mám po probléme (teda mala som ešte predpísaný Gynazol,tak beriem ich preventívne,nikdy nevieš). Tiež som na tom bývala tak, že po prelieční to vyzeralo byť ok, ale vrátilo sa to po čase. Musím si zaklopať, mesiac je to úplne iné :)

Laurina22

Ved ja viem,vsetko mam nastudovane aj sa podla toho riadim a stale je tu...Mozno som len netrpezliva...len ja som uz naozaj zufala

Laurina22

Macka,u mna je to stale horsie a horsie.

Nikdy som sa zle enstravovala,uz som vylucila sladke,slane,kysnute,mastne,vyprazane...

A je to horsie.

macka26

candidu treba vypratat z criev..... cim skor to pochopite, ze maste, a co ja viem co riesia problem len lokalne a na chvilu, tym lepsie...

emanuelita

no je možné že ani mne ich nebudu vydať v lekárni ...sakra dufam že hej ešte som si preto nebola chystám sa buduci týžden ...ale ak mi to predpísal tak by to malo existovať a on tam má lekáren hned dole pod ordináciou asi som mala ísť tam :/ možno inde nebudu...ach
danny 126 keby sme vedeli ako sa toho nadobro zbaviť tak ti určite poradíme ale ako vidíš všetky s tým bojujeme dlhé roky...