Chcela by som spytat, tych co trpia akymkolvek stupnom tohto ochorenia, ako sa vnimaju, ako ich vnima okolie, rodina, priatelia (odsudzuju ci pomahaju?), co bolo spustacom choroby, ako ju prekonavaju a zvladaju a ako im ovplyvnila zivot.
Dakujem
Depresia
rado sa stalo.
Moje zvieratka maju stastie, ze nebyvam sama, lebo ked mam depku, tak mi je vsetko jedno. Nie som asi ten typ milujuceho cloveka.
slnecnica s tymi zvieratkami s tebou suhlasim, ja mam doma dve morciatka a je ti uzasne, keby mozem mam aj psa aj macku aj kadeco.. moje morčaciny zboznujem, su take dve chlapte gulocky :D
kpl diky za mail..
ja zas nemam ani super pracu, ani vela super ludi okolo mna, ani penazi moc nie je, mam len skveleho priatela a vsetko len riesim a riesim, vsetko mi vadi, hlavne ja sama sebe, mam v hlave vela veci, neustale mi plynu myslienky ale nemozem sa do nicoho dokopat.. chcem preto navstivit psychoterapeutku, myslim ze to je riesenie, pretoze papanie liekov este nikoho poriadne nevyliecilo a dost sa bojim ze od toho ostanem zavisla, kedze mam uzkost, depresiu, a nespavost..
Mne zvieratka moc pomahaju, ked vidim tie stvorenia, ich oci, uplne uprimne a zbozne hladiace-a to im staci nieco papat, napit a pohladenie. Kiez by to stacilo aj nam:-)
tak mladatka nemam, ale zvieratka ano.
Myslim, ze tym psychologom nic nepokazis ;)
Ty máš nejakých drobcov?
Neskúšala, stále dúfam, že je to len dočasné a že to prejde.
psychologa si skusala?
Tak to je skvele mat takych drobcov. Praca slachti ;)
Vieš,túto tému som založila kvôli tomu,že mám obavy, že ma táto choroba obchádza, snaží sa ma stiahnuť a ja už nevládzem odolávať. Popritom mám vlastne podobný život ako ty-práca,skvely priateľ,ľudia okolo mňa. Prežila som si však pár tragedií,ktoré sa dosť podpísali na mojej psychike
Jej,tak taký light day:-) ja len práca,po predĺženom víkende sa ťažko vstávalo. A po práci práca doma, mám malé mačiatka, teda nie ja,ale moja mačka:-)