Depresia

kpl

rado sa stalo.
Moje zvieratka maju stastie, ze nebyvam sama, lebo ked mam depku, tak mi je vsetko jedno. Nie som asi ten typ milujuceho cloveka.

Barborka27

slnecnica s tymi zvieratkami s tebou suhlasim, ja mam doma dve morciatka a je ti uzasne, keby mozem mam aj psa aj macku aj kadeco.. moje morčaciny zboznujem, su take dve chlapte gulocky :D

Barborka27

kpl diky za mail..

ja zas nemam ani super pracu, ani vela super ludi okolo mna, ani penazi moc nie je, mam len skveleho priatela a vsetko len riesim a riesim, vsetko mi vadi, hlavne ja sama sebe, mam v hlave vela veci, neustale mi plynu myslienky ale nemozem sa do nicoho dokopat.. chcem preto navstivit psychoterapeutku, myslim ze to je riesenie, pretoze papanie liekov este nikoho poriadne nevyliecilo a dost sa bojim ze od toho ostanem zavisla, kedze mam uzkost, depresiu, a nespavost..

slnečnicaa

Mne zvieratka moc pomahaju, ked vidim tie stvorenia, ich oci, uplne uprimne a zbozne hladiace-a to im staci nieco papat, napit a pohladenie. Kiez by to stacilo aj nam:-)

slnečnicaa

Vieš,túto tému som založila kvôli tomu,že mám obavy, že ma táto choroba obchádza, snaží sa ma stiahnuť a ja už nevládzem odolávať. Popritom mám vlastne podobný život ako ty-práca,skvely priateľ,ľudia okolo mňa. Prežila som si však pár tragedií,ktoré sa dosť podpísali na mojej psychike

slnečnicaa

Jej,tak taký light day:-) ja len práca,po predĺženom víkende sa ťažko vstávalo. A po práci práca doma, mám malé mačiatka, teda nie ja,ale moja mačka:-)