Chcela by som spytat, tych co trpia akymkolvek stupnom tohto ochorenia, ako sa vnimaju, ako ich vnima okolie, rodina, priatelia (odsudzuju ci pomahaju?), co bolo spustacom choroby, ako ju prekonavaju a zvladaju a ako im ovplyvnila zivot.
Dakujem
Depresia
dnes som prezila velmi pekny den.. Alebo skor povedane ini vravia, ze pekny. Ja ho tak kvoli depke nevidim. Ale zhruba: praca, grilovacka, kava u kamosky.. A ty?
To je dôležité,že veríš psychologicke. Treba asi vážne počkať,kým si telo zvykne. Jajka,áno som to ja,táto téma je však o inom. Kpl, aký si mala dnes deň?
oprava - ak nie
minule si sa pytala, co je to stastie - nebola to tvoja tema? ak hej sorry splietla som sa
veri jej moja psychologicka a ja zas mojej psychologicke. Psychiatricka mi nechce zle, je to velmi mila zena. Mam vraj chvilu vydrzat, treba len nastavit podavanie lieku, ci rano, ci vecer, delit ci nie. Dufam, ze sa to upravi.
jajka001_ nepoznam ta.. si veriaca? Mas nejake psychicke ochorenie? Len chcem nezavazne podebatovat, neber to v zlom.
Veríš svojej lekárke?
Momentalne sa nepýtam, bolo to len moje konštatovanie. Úvahy v duchovnej rovine ma unavujú, ale zato ich nepovažujem za zlé. Neberiem názor,neber ty mne, debatujeme
tie vedlajsie ucinky liekov predtym neboli takmer ziadne, jedine, co mi trochu vadilo bolo, ze sa mi mierne triasli ruky a ked som si u navstevy sypala cukor do kavy, tak to bolo vidno. Teraz sa mi ruky netrasu vobec. A moc som toho predtym nenaspala, ale mne to nevadilo, len lekarke sa to nepacilo.
tak ked bla bla, naco sa pytas?