milenka

marsela

AAA21:Rob si co chces ,ale zamysli sa ty nad tym,ze sa ti to moze vratit a potom uvidis ako to boli.Ja som to nezazila,ale moja sestra.

aaa21

marsela..to asi nepochopis..niekedy stretnes cloveka s ktorym si rozumies aj ked on uz ma zavazky..zle nacasovanie.ale je tam laska,ktoru k zene uz neciti.na druheej strane su tam aj deti jeho deti kvoli ktorym by sa nerozviedol hoci co by ku mne citil.nerozbijam rodinu ani to od neho neziadam.skus sa zamysliet a potom sud

aaa21

frontman...to len taka otazocka ked ma len zenu bez deti a s nou to taha uz dva roka a ked sa lubia tak preco nie rozvod?..to ja nemozem...preto s apytam

zrrzka

skusenost nemam, ale citala som knihu od Lucii Kollarovej Byt tou druhou z lasky, a aj druhy diel.. Je to jej osobna skusenost..

dada

dievcata... neodsudzujem vas...aj o tom je zivot... sama som to zazila, iba vtedy to je fer, ak to doma hned povie, inak nie... ja som to povedala hned a bolo vyriesene...na 2strany sa neda a preto porozmyslajte o com to je ak to doma taja a su pokrytci...papa