Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

milenka

milli

si si ma nepochopila, katarinna. Mal som na mysli to, či niekto zámerne nevymýšľa tieto témy, aby sa "pobavil" na tom ako na to budú reagovať druhí. A toto nie je jediná téme, pri ktorej mám tento dojem. Veľa tém je tu podobných, len sa obmieňajú okolnosti a ich autori. Inak, obsah témy je skutočne vážny, to s tebou plne súhlasím. Sám som sa k tomuto problému snažil s plnou zodpovednosťou nasadiť. Ale ak to niekto zneužíva, nie je to férové!

katarinna

Nemyslím si že sa zabáva, lebo toto nie je téma na zábavu, možno len rieši svoj problém. život a spolužitie nie je jednoduché a táto téma je toho len dôkazom. Žial.

milli

Keď ale nemá rozum jeden, mal by ho mať aspoň druhý. Keď sa prihlási do diskusie manžel, vyjadríme sa k jeho dôvodom, ak o to bude stáť. Pravda je však, že najviac trpí ten nevinný. Ale zatracovať by sme nemali, to je pravda.
Ja si len myslím a pýtam sa na to aj ostatných: Čo sa vám zdá? nie sú vám niektoré témy trochu podozrivé. Nemá niekto zábavu v tom, že tu generuje nejaké vymyslené príbehy a zabáva sa na tom, ako sa k tomu vyjadria iní? Tento dojem ma stále viac prenasleduje...

katarinna

Nepochopím tu nenávisť voči anonimnému človeku, neviete čo je za tým, ako žije akú má povahu. Neviete nič ale preklínate a želáte to najhoršie. Nikdy nemá chybu len ten jeden, čo ak aj jeho žena má niečo za ušami ? nesúď pokiaľ nepoznáš podrobnosti. Súhlasím s tým že v tomto prípade je ten najhorší ten muž, on ubližuje obom. Keby chclap nechcel, žena sa môže aj rozkrájať a nič nezmôže, on chcel mať pomer, musel na to myslieť a preto si ju našiel.

Iness

Milé dievčatá, rozčulujete sa zbytočne, pretože s tým nič nespravíte. Život každého je rôznorodý a nikto nevie čo ho čaká. Samozrejme s tým nesúhlasím ako vy, ale tiež mám svoj príbeh. S manželom sme boli už jedenásť rokov keď sme si poriadili pc a net. Začala som chatovať a nepoznala všetky tie nástrahy. Nemala som žiadnu kamošku, s ktorou by som sa stretávala, tak som si to na chate chcela nahradiť. Lenže ako asi viete, ozývali sa len muži. Začala som písať len s jedným, ale časom som tam bola častejšie a častejšie, vždy keď som tam šla a vedela som že tam je, rozbúšilo sa mi srdce. Nikdy som manžela nechcela podviesť, ale to, čo som ja vtedy prežívala bola moja nočná mora. Nevedela som, ako s toho von, tak som nabrala odvahu a všetko manželovi povedala. Padol mi kameň, nie balvan zo srdca, keď som videla, ako sa ku mne zachoval. Iste, že ho to trápilo a chcelo to nejaký čas na zahojenie. Nakoniec sme zistili, že vo všetkom ten človek klamal ale to už je mimo príbeh. Dospelí ľudia sú si vedomí svojich činov a každý musí uvážiť čo je pre každého výhodnejšie. Ja som uvážila a naďalej som šťastná.

tina

Hej miluje svoje deti a prečo nemiluje matku svojich detí? To je obyčajný chudák. Najprv jej spraví deti a potom si ide jebavat druhú. To je cinik.

aaa21

a co v pripade ak ma deti a lubi ich privelmi na to aby rozbijal rodinu ale lubi aj milenku?no raddte ak ste taki mudri a viete sudit kazdeho....

tina

Mna keby obaloval hocjak krasny, bohaty, inteligentny chlap a dozviem sa že je ženatý, pošlem ho kade lahšie. A nič take ako laska vzniknut nemôže prirodzene... Tak nechapem o akej laske tu AAA21 hovorí.