Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

mrkva321

ale preco by to robil? ved z toho nic nema, nikto z nas mu nic neposle ani pre neho nic neurobi. nie, to mi fakt pripada nelogicke. a este jedna vec - usilujem sa ludom verit, pokym sa nepresvedcim o opaku. preco mam hned a priori podozrievat?

Laurina22

JA MILUJEM TUTO VETU?MILUJEM JU!!!

"jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej."

jajka001_

pre niekoho je zur vypisovanie na net :) nasa generacia mala ine zabavky, no:) viem si zivo predstavit ze je u kamosa, a hraju sa na pc, pozeraju videa a to kludne az do noci.

xy:)

tpch, ale on ma so susedmi zvlastny vztah. minule pisal, ze hned zarana vystartuje z postele a ide za ludmi do dediny, inak by bol smutny.. :D

mrkva321

nie som rasistka, ved som napisala, ze su aj vzdelani cigani. inak - ja som mala v zivote smolu len na dobrych vydriduchov. cigani su skveli psychologovia, vedia kazdeho vyuzit, mnohi to maju v krvi. mozno preto som voci nim opatrna, lebo som sa parkrat presvedcila, ze si na nich treba davat pozor.

SairaHAhmed

no tak ako všetci cigáni musia byť až takí sprostí ako tá čo si ju ty poznala? Oni dobre vedia na počítači písať ked chcú, i ked zle. A ked povedal, že to ho v dedine púšťajú, tak mu hádam aj pomôžu s tým dačo:-))
Ferdo, asi máš fafu. To mával ten náš cigáň:D:D