tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
ja byvam v meste :-D
A ty pocas zurov vypisujes na zdravie.sk?
tpch, on zije na dedine a ma kamosov. co si robila ked si mala 23 o polnoci v lete? spala doma ci zurovala s kamosmi? ja to druhe :)
fuu rasistka. ja poznam aj ciganov co ani ako cigani nevyzeraju a aj pravopis maju dobry a cudujsasvete aj pc vedia ovladat.
mne je divne este to, ze na pocitac chodi k susedovi, ale prispieva aj o pol dvanastej v noci. Vy pustate susedov na pocitac v noci?
ja by som ferda na cigana netipovala. su sice aj vzdelani cigani, ale takyto jednoduchy clovek ak by bol cigan, tak by to s pocitacom tak lahko nezvladol. a aj ten pravopis by bol horsi. raz som poznala jednu ciganku, mala 21 rokov, asi 5 x bola v piatej ludovej a horko-tazko sa vedela podpisat.
len ci ti tvoja svokra tie spodky prepusti
niektore temy su vymyslene, z nudy, bud na pobavenie alebo na provokaciu - aby sa ludia hadali.
ale stavim spodky svojej svokry, ze ferdo je realny :)
Saira,
myslim, ze ty budes blizsie k pravde.
laurina a preco si myslis, ze je to vymyslena bytost? teda aj vymyslena tema tym padom? mne sa stale nechce verit, ze su niektore temy vymyslene, hoci tu na to ludia stale upozornuju. nechapem totiz aky to moze mat pre cloveka, ktory vymysli temu, vyznam. co tym dosiahne? ved je tu anonymne, moze predsa otvorene napisat co si mysli, aku pomoc potrebuje, aky ma nazor a pod. nikto ho tu za to neodstreli, tak naco si nieco vymyslat? za koho sa schovavat, za anonymny nick? to nema logiku.
:D:D:D boha pripomínaš mi jedného cigáňa vieš.