Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

mrkva321

citala som jeho prispevky aj na inych temach, mne pripada taky dobrosrdecny, ale dost naivny. a je fakt, ze sa prilis zaobera svojim stavom. mozno ma naozaj bolesti, v takom pripade by to bolo pochopitelne. ked chcel od tej doktorky aby mu napisala co mu je len z jeho popisu, to bolo riadne strihnute. rada by som videla ten elaborat co jej poslal. vraj to malo 11 stran a pisal to 4 dni! skoro ma urvalo ked som to citala a myslim, ze ju tiez :-)). sudiac podla jeho stylu sa dalej ako k druhej strane bez ujmy nemohla dostat.
ale nechcem ho tu ohovarat, nemam proti nemu nic a fakt ma zaujima, co mu zistia. nemyslim, ze to bude psychiatria uz aj preto, lebo takyto on predsa musi byt cely zivot. keby sa jednalo o psychicku poruchu, davno by ho uz na psychiatriu niekto odlifroval. a retardacia nie je vec dusevneho ochorenia, ale IQ.

uhlie

No a ako vies, ze je sikovna? A ze je pravnicka?

To ze vie niekto blabotat a tvarit sa 'erudovane', este neznamena, ze je dobry pravnik. A nie som si ani isty, ci pravnici ovladaju pravopis. Lebo na vsetko maju nejakych asistentov.

tpch

Ty si uz videl v reali takuto kombinaciu?
akoze sikovna pravnicka iduca po prachoch sa vyda za ferda bez zakladnej znalosti pravopisu?