Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

mrkva321

preboha, ale kto by si vytvaral nejaky svoj pravopis a aby bol este charakteristicky! kto ma dnes cas na take voloviny? tomu je tazko uverit. musel by to byt neuveritelny blbec alebo totalny psychopat. ako hovorim - nie som psycholog, preto sa nebudem hadat, ale mne to pripada celkom autenticke. no ved uvidime o par dni alebo tyzdnov, ci sa tu dotycny este objavi. ak si ho tam nenechaju. ak si to vymyslel, mozno sa pripravoval na transport do blazninca :-))

tpch

mrkva-co sa tyka ucnovky, nemas pravdu.
Co sa tyka ferda, jeho pravopis ma charakteristiky toho, ze on pravopis ovlada a meni ho zamerne, aby vyzeral, ze ho neovlada. jeho chyby su schematicke a vzdy rovnake-akoby si vytvoril vlastny pravopis, ktory ovlada dokonale. Toto vo mne vzbudzuje podozrenie uz dlho:-D
Dysgrafiu nema, pismo dysgrafikov vyzera inak.

jajka001_

on proste pise foneticky, ako to uz uhlie spominal. a nepride mu to divne, lebo mu to proste nepride divne :) on to precita, tak je to proste citatelne. jemu to staci, tak preco by to nestacilo inym.

mrkva321

ta marika vobec nemusela byt pravnicka. taky ako on by to uveril hociktorej, nech by povedala hocico.
nie som psycholog, ale este ma napadlo, ci nema nejaku poruchu cosi ako disgrafia alebo ako sa to vola. to su zalezitosti, pri ktorych ludia nikdy nedokazu spravne pisat, vymienaju pismena a hlasky, robia stale chyby. mozno viete co mam na mysli. lebo tie jeho texty su velmi originalne skomolene, ale tak akosi stale rovnako. clovek to musi citat pomaly, lebo spaja pismena ktore sa bezne pisu oddelene. to mi vnuklo myslienku, ze je to nejaka porucha. mozno ani nie je dement, ved aj na ucnovku musi mat nejake IQ.

jajka001_

on je rozpravkova bytost a mysli to uplne vazne :)
co je na tom take neuveritelne ze chlapec so znizenym iq sem pise?