tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
Laurina-zivot je kruty a plny nenaplnenych lasok. Neboj, raz sa z toho dostanes a budes na mna spominat s nostalgiou a laskou v srdci.
jajka-mas pravdu, toto ho moze existencialne zasiahnut
ale všímnite si, že nepoužíva nárečie! takže, je zo západného slovenska
podla mna to nieje vymyslene, aj ked tiez sa mi to zdalo ze to cele vymyslel, ale nato by to bolo fakt uz prehnane. lenze on zalozil jednu temu, tu mu vymazali, dohadoval sa s adminom, alebo nieco take. takze keby to bolo vymyslene a vymazali mu to, tak by mu to bolo asi jedno si myslim
on fakt eksistujea bude hrozne smutni ket totok bude citat a ze mu neverime ze eksistuje :)
blondula, napadanie nebolo, bolo len zhrozenie pri pohlade na jeho pravopis :-D myslim, ze moja reakcia bola rovnaka ako mnohych inych, smola bola v tom, ze bola jedna z prvych, takze ferdovi utkvela v pamati
mozno tomu verim preto, lebo chcem verit, lebo mi je ferdo do istej miery fakt sympaticky. a normalne by mi bolo luto, keby neexistoval. ci ako to on napisal? ze tusom! hi-hi... no ved uvidime, vydrzme. trpezlivost ruze prinasa.
jedno musim ferdovi uznat-nepovazuje ma za muza, ktory sa vydava za zenu ako jeden chudacik pubertak z tohoto fora :-D
takze ferdo-mas u mna velke plus!
laurina-to vsak znamena, ze nas sobas sa rusi.
to "napadanie" mi nejako uslo :-(