tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
boze, ten list by sa mozno predaval rovnako dobre ako Matkin...
tpch, mas pravdu s tymi 11 stranami. mali by sme ho presvedcit, aby to sem skopiroval, ale to by asi bola pre neho tazka uloha. neviem si predstavit co tam mohol vsetko natrepat. a ktovie, ci to neposlal aj nejakym dalsim, aby ich trocha potesil a mali co robit :-))
laurina22, tak ty tiež žiješ na Madaroch:D
ale 23rocny a bol na vojne?!
hej, ferdo a jeho tukatka :D
hej, tukatka su tiez super
to by musel byt dobre streleny chalan, ktory by sa tymto bavil. a dlho by mu to urcite nevydrzalo. teraz som si spomenula, ze kdesi napisal preco odisiel z inych diskusnych for - lebo to tam bolo zlozite a ze ked nieco napisal, tak to potom nenasiel. a tu je to fakt jednoducho urobene, preto sa mu tu zapacilo.
a este sa mi strasne pacilo oznacenie klavesnice TUKATKA. najskor som nevedela co tym mysli.
Laurina, ved to, ja som ta napadala a ty stale pises aj "ipsilon"!!!
mna Marika az tak nedojala, mna zlomil 11-stranovy mail Albertovej...