tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
Ga? tak to si dalej :) Ja som z Poltáre pri Lučenci :D
Bernolak by mal z Ferda radost, ale Stur urcite nie.
ferdo, prepac nam to, ak si zivy a zdravy, tak sa ohlas. to my sme si tu zatial klebetili iba preto, aby tvoja tema nezapadla prachom a aby si ju nasiel ked sa dostanes k pocitacu. neber to v zlom. aspon vidis, ako na teba myslime a spominame. a ako nam chybas!
tpch, ja ziadnych vojakov nepoznam, ale pocula som nieco o "zelenych mozgoch". mozno to pre nieco niekto vymyslel.
teraz som asi ja blba, ale v jednom prispevku splietal nieco o nejakom modrom okienku a pismenkach a nebola som si ista, ci mysli to okienko vlavo, kde su tie pismenka, ktore treba vpisat do ramceka aby sa odoslal prispevok. ale ak ano, tak to bolo nesmierne originalne, skoro som sa posrala od rehotu.
mrkva, myslim, ze na vojne nejde o dojem.
fakt, asi to bolo tak, ako pise jajka_001. lebo pochybujem, ze by ho zobrali na vojnu medzi profesionalnych vojakov. aj ked - my sme ho nevideli v skutocnosti, mozno len jeho pisomny prejav je taky divny. mozno ked sa clovek s nim stretne tak ma prijemny dojem, ktovie.
nebol na vojne len u vojenskeho lekara. ktory ho uznal neschopnym vojenskej sluzby. lebo jeho otec chcel mat z neho profesionalneho vojaka. asi ma privysoke iq :)
na vojne nebol, ved napisal, ze iba isiel do dobrovolnej vojenskej sluzby, ale odisiel lebo ho nebavilo to ucenie. mozno ani neodisiel, ale ho poslali sami kade lahsie, ked zistili ako je na tom s rozumovymi schopnostami.