píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
doc... ma nejaky vplyv na ucinok HAK travenie? mam problem s travenim a na WC chodim tak dva najviac trikrat do tyzdna
Ahoj.Ja by som sa chcela opýtať. Moje prvé bábo sa narodilo v 35 týždni tehotenstva.Mala som veľmi málo plodovej vody.Teraz som opäť tehotná a bojím sa ,aby som znova nerodila predčasne.Co bolo príčinou toho,že bolo tej plodovej vody málo.Ako sa môžem tomu v tomto teh. vyhnúť?A ked som mala predchádzajúci pôrod cisárskym rezom a teraz by prebiehalo všetko ok možem rodiť prirodzene alebo len znova cisárskym?Rozdiel medzi pôrodmi bude 3,5roka.Dakujem.
to kitti
s mercilonom nemám skúsenosti/nepredpisujem ho/ ale vzhľadom k tomu že je to preparát s nižším obsahom hormonov môžu antibiotiká znižovať účinnosť tejto HAK doporučoval by som do ďalšej menzes dávať pozor.
to lalala
môže ale gyn. vyšetrenie včetne sonografie by mnohé objasnilo
to kristina1
zatiaľ som sa v praxi nestretol s tým že by žena po vysadení HAK neotehotnela /aj po 10ročnom braní/
to lea
zatiaľ prezentovala firma ktorá vakcínu vyrába toto:
očkovať od 8 rokov do 26 rokov garantujú ochranu 4,5 roka, beží štúdia: očkovanie do 40rokov keď sa skončí budú o tom informovať.
to lenush
na základe popísaného sa nedá povedať či si tehotná alebo nie každopádne by bolo vhodné gyn. vyšetrenie zopakovať a povedať všetko čo si napísala svojej lekárke
to lusiliu
ako to bolo doteraz
ak ano tak je to OK
ak nie koľko máš rokov?
to mici
neviem čo je to HPV A,B
doc
vdaka, myslelasom si,ale este som o tom nepocula, az tu citam...no nic.
ale zaujimaju ma tie hpv na krcku co mam, ci mi vies vysvetlit, co su to za typy A a B
ja som nasla ten vysledok a mne robili-teda z toho krcka maternice nejake 2 HPV: hpv A a hpv B, z coho HPV B som mala pozitivne aj po kryoterapii, ale citol. uz dobru. co znamenaju tie znacky pre HPV A a B ? ake su to virusy, nikde som sa o tom nedocitala. bolo to uz davnejsie