Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Lenush

doc... ma nejaky vplyv na ucinok HAK travenie? mam problem s travenim a na WC chodim tak dva najviac trikrat do tyzdna

ildy

Ahoj.Ja by som sa chcela opýtať. Moje prvé bábo sa narodilo v 35 týždni tehotenstva.Mala som veľmi málo plodovej vody.Teraz som opäť tehotná a bojím sa ,aby som znova nerodila predčasne.Co bolo príčinou toho,že bolo tej plodovej vody málo.Ako sa môžem tomu v tomto teh. vyhnúť?A ked som mala predchádzajúci pôrod cisárskym rezom a teraz by prebiehalo všetko ok možem rodiť prirodzene alebo len znova cisárskym?Rozdiel medzi pôrodmi bude 3,5roka.Dakujem.

doc

to kitti
s mercilonom nemám skúsenosti/nepredpisujem ho/ ale vzhľadom k tomu že je to preparát s nižším obsahom hormonov môžu antibiotiká znižovať účinnosť tejto HAK doporučoval by som do ďalšej menzes dávať pozor.

doc

to kristina1
zatiaľ som sa v praxi nestretol s tým že by žena po vysadení HAK neotehotnela /aj po 10ročnom braní/

doc

to lea
zatiaľ prezentovala firma ktorá vakcínu vyrába toto:
očkovať od 8 rokov do 26 rokov garantujú ochranu 4,5 roka, beží štúdia: očkovanie do 40rokov keď sa skončí budú o tom informovať.

doc

to lenush
na základe popísaného sa nedá povedať či si tehotná alebo nie každopádne by bolo vhodné gyn. vyšetrenie zopakovať a povedať všetko čo si napísala svojej lekárke

mici

doc
vdaka, myslelasom si,ale este som o tom nepocula, az tu citam...no nic.

ale zaujimaju ma tie hpv na krcku co mam, ci mi vies vysvetlit, co su to za typy A a B
ja som nasla ten vysledok a mne robili-teda z toho krcka maternice nejake 2 HPV: hpv A a hpv B, z coho HPV B som mala pozitivne aj po kryoterapii, ale citol. uz dobru. co znamenaju tie znacky pre HPV A a B ? ake su to virusy, nikde som sa o tom nedocitala. bolo to uz davnejsie