gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to envy
syfilis to na 100% nie je
pre syfilis je je typický ulcus durum
a ten nie je maličky
bolo by dobre aby si pre kľud duše navštívila gynekologa

envy

doc:
prosim, potrebujem poradit!! uz niekolko dni mam na intimnych miestach biele hrcky, take malicke, zarastene chlpky to nie su na 100% a ked som tie vyrazky stlacila, aby som ich vytlacila, akurat zacala rosku krv tiect...strasne sa bojim, ze je to nejake chroba( vychadza mi z toho syfilis), ale nerozumiem tomu- predtym, ako som to dostala, som s priatelom mala len chraneny sex..co mam robit????????????

kkatkaa

ahoj doc. chcem sa spytať. ked už vyše mesiaca ma boli v podbrušku, môžem byť tehotna?menzes bol, len trochu meškal. s močom je všetko ok . zle mi nebýva, nepribrala som. mala som chranený sex. vdaka

ildy

Ahoj.Cisársky robili kôli tomu,že mala by sa rodila panvovym koncom.A hlavne kôli tomu,že som mala veľmi málo plodovej vody.

awi

dobrý den doc. nefrologička mi robila sono obličiek aj močového mechúra. keby som tehotna ona by to tam zbadala?dakujem. viem, trochu hlupa otazka, ale neviem na koho sa mam obratiť.

lea

Doc., aj mne sa zdala posledna menstruacia velmi zvlastna. Trvala 5 dni ako zvycajne, ale takmer vsetko sa odohralo na 2.den - mohutne krvacanie s kusiskami koagulovanej krvi, nebolestive, ale mala som dojem ze uz bude potrebna transfuzia :-) Po jednom dni sa to zastavilo, takze 1. a 3-5. den iba jemnucke spinenie. Je normalne, ze sa cela vystielka maternice vyluci za jeden den? nie je to nebezpecne? Tehotensto bolo vylucene. S tou koagulovanou krvou som mala skusenosti aj v minulosti, ale v daleko mensom rozsahu. teraz to boli kusy v priemere aj 3 cm.Vopred dakujem za radu.

jane22

to doc
Mohla by som sa spýtať či je nutné niečo robit s nepravideľným menštruačným cyklom? Keď pôjdem s tým na gyn.,asi mi zase dajú HAK alebo nejake hormóny, neda sa to riešit inak ako byť na hormonálnych preparatoch celý život?

kitti

Ahoj doc. Aj ja mam pocas menstruacie taku cudnu krv-su tam tiez take kusocky.HAK beriem uz 10 rokov,mam 28. Neviem odkedy to mam.
Aj moja znama,ona ma 43 ma tiez taky isty problem. Je to vobec problem? Ona si nahovara,ze ma rak. krc.maternice.

catheline

ahoj doc. je v pohode ked na konci menstruacie je taky hnedkasty vytok ? a este sa chcem opytat aky mas nazor na intim gely...napriklad Lactacyd.