píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
ahoj doc, chem sa spytat ci je normalne ked na konci menstruacie zo mna ide taka husta krv...(len trosku),niekedy az take kusocky krvi.dakujem
zabudla som dodat, ze partnerov penis po vytiahnuti bol odo mna mokrejsi ako obvykle..
doc.. pred mesiacom som bola na gynekologii s tym, ze som sa bala,ze som tehotna. doktorka mi urobila vysetrenie sondou, ale len zvnutra. nasla tam nieco male, ale domnievala sa, ze to bude cysta, alebo plod. tak ma poslala domov aby som si spravila tehotensky test... tak som si ho hned na druhy den rano spravila a vysledok bol negativny. chcela mi pichnut vyvolavacku, ale v ordinacii nemala injekcie. tak mi dala recept aby som si ich isla vybrat do lekarne.. neviem uz co mi predpisala, ale v ziadnej lekarni to nemali. tak mi nakoniec predpisala Duphaston a mala som si zobrat tri rano a tri vecer, pretoze to ma taky isty ucinok ako pichnutie tej vyvolavacky. urobila som co mi povedala, no po lieku mi bolo nevolno, tocila sa mi hlava a bolel ma zaludok.. nespravila mi absolutne ziadne testy ci ten liek mozem uzivat.. v ten den, ako som si zobrala tri tabletky rano som dostala nieco ako kramy.. ale trvalo to asi tri hodiny. potom na druhy den rano znova a na treti tiez.. potom som dostala normalnu menstruaciu ktora trvala priblizne styri dni a mala obvykly priebeh. dostala som ju 21.maja. tento mesiac sa este menstruacia nedostavila. je mozne ze som tehotna? vcera sme sa milovali s partnerom, ja som bola na vrchu a ked partner vnikol, citila som v maternici ostru bolest, ktora po chvili presla. tak sme pokracovali v milovani a vsetko bolo ok, no ked som uz mala "na ceste" orgazmus, znova zacala ta ostra bolest. este som mala pocit, ze zalud na nieco vo vnutri naraza, akoby nejaky vankusik ktory tam zavadzia.. priatel mi potom povedal, ze ked dal dnu prst, tak mal pocit ze tam nieco mam a ze som tam bola akoby napuchnuta.. vedeli by ste mi povedat co to moze byt? kramy sa este nedostavili.. mozem byt tehotna? za odpoved velmi pekne dakujem
Doc., je pravda, ze ockovanie proti HPV uz nie je vhodne, ak mala zena viac ako 4 partnerov? - tak mi povedala gynekologicka. Mala som opakovane zisteny HPV high risk - v tomto pripade je ockovanie uz bezpredmetne? Viem, ze vakcina je draha, ale rada do nej investujem, ak ide o zdravie. dakujem.
...ďakujem podobne papa
Daj si do vyhladavača tem HPV.Už sa toho dost o tom popísalo,možno sa dozvieš čo potrebuješ.A prajem vám všetko dobré.
...niekedy nie nedá sa bojovať keď nemáš základ...hmm je to také experimentovanie na ľudoch teraz niesom si istý, že je to 100%
No čo ja viem.Mna sa to už netýka,dcéru nemám tak sa nejako tým nezaoberám.Len viem že tých HPV vírusov je vela.Hádam to má aj nejaký význam,len je to dost drahé.Niekedy mám pocit že aj to zdravie je už za peniaze.