píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
...stým očkovaním to vidíš ako tvoj názor na to či to má niečo do seba
V tom ja nevidím žiadny problém.Neviem odkial sa to vzalo medzi ludmi,že ak partneri majú rovnakú krvnú skupinu je to nebezpečné.Jediný problém može nastat ak je matka RH negat a dieta má RH pozit.Vtedy može matka vytvárat protilátky.No ale preto chodia ženy do poradne a tam sa to všetko sleduje.
...no to, že nevieš aká krv sa vznikne spojením a potom čo to spraví s babankom...
Lievik a čo sa ti zdá zákerné v súvislosti s krvou?
aljoška, veď práve ono to teraz stojí tak lebo je to novinka, myslím, že to pôjde dole len myslím, že peniaze niesu všetko keď vám najbližší môžu odísť ani sa nenazdáme...ale s tou krvou je to zákerné...normálne človek má aj strach:-(
dobry vecer :) chcela by som sa spytat, ci moze mat vplyv moja nadvaha na menstruaciu, lebo som ju uz nedostala 4 mesiace, pohlavny styk som nemala. Alebo co ine by to mohlo byt co by mi to mohlo sposobovat. dakujem
Ale lievik písal že sú obaja RH +.Tak tam problém nevidím.
Dvaja Rh pozitívny partneri možu mat Rh negatívne dieta.Tiež by ma zaujímalo,aké problémy ba tam mohli nastat.Proti čomu by mala matka vytvárat protilátky ak dieta nemá antigén D./Na vysvetlenie,Rh pozitivita,negativita závisí od prítomnosti antigénu D/.Lievik a vieš že to očkovanie stojí cez 15000 Sk?
problem by mohol nastat,ked je matka Rh - a dieta Rh +,pretoze by si matka mohla vytvarat protilatky proti vlastnemu plodu