píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to nanina
odber na hormony sa robí na 21deň od začiatku menzes a je to bežný odber krvi
to nanina
aká to bola HAK ?
predpokladám podľa prírastku hmotnosti že nejaká lacnejšia s vysokým obsahom hormónov.
to lusiliu
je to OK do 20-21 rokov by sa to malo definitívne utriasť doporučujem viesť si menštruačný kalendár a so silou menzes
to majkaa
panny sa vyšetrujú cez konečník
pokiaľ máš pravidelné a nebolestivé menzes tak môžeš počkať.
ináč doporučoval by som prvé gynekologické vyšetrenie ešte pred prvým sex stykom. ideálne by bolo už vtedy byť krytá antikoncepciou.
to lenush
ako to bolo pred braním HAK
ináč doporučoval by som
smotanové jogurt
opakujem smotanové jogurty
zeleninu a ovocie hlavne jablká čo sa dá nasurovo
ovsenne vločky alebo musli
to ildy
prečo robili cisársky?
doc
aj tak vdaka
AhojDoc.Odkedy dostávam menštruáciu ju mávam veľmi nepravidelne.Pred pôrodom som ju dostávala tak raz za 2 mesiace.Po pôrode ju bez liekov alebo injekcie nemôžem dostať vôbec.Počula som že sa dá urobiť nejaké vyšetrenie na hormony,či je niektorých viac alebo menej a tym by sa mala menštruácia upraviť.antikoncepciu nemôžem užívať,pretože som naposledy z nej pribrala 14 kg a aj pri injekciách na vyvolanie menzesu sa mi nedarý schudnúť,Poradte mi prosím či sa také vyšetrenie robí a kde.Moja gynekologička ma nikam neodporučila.V poslednej dobe mám aj pri vyvolávačke problémy dostať menzes.dakujem
no ja mam 17 a doteraz to bolo sem tam ale len tak v strede menstruacie ze som mala taku hustejsiu krv ale ked vravis asi to bude ok :) dik