píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to doc
svrbenie zvyknem citit niekedy po sexe.neviem ci si tie bacily s priatelom navzajom nepodavame,lebo ja som bola preliecena vo februari a on az teraz
myslim ze zapacha kyslo.niekedy sa normalne citim ked sedim
to jamesko
po čom zapácha?
pokiaľ je mliečne biely a nesvrbí je to v poriadku.
to lilina
pri pravidelnom styku ktorý trvá rok a žena neotehotnie až potom je dôvod na podrobnejšie pátranie prečo
dozadu otočená maternica nevadí čo sa týka tehotenstva
to cvrbka
vhodná návšteva gynekologa a povedať všetko čo si napísala
to vlasta
je mi neznámy, vygooglovať
doc- a este ma trapi jedna vec, mozno je to bezpredmetne a vobec to s tabletkami nesuvisi..druhy mesiac beriem HAK (Yadine) a v poslednej dobe mi je zle- najma rano a vecer- je mi na vracanie, na odpadnutie, najhorsie je to v noci, ked idem napr. na zachod, tam mi vzdy pride zle, a mam problem sa vobec odpratat do postele..maina tvrdi, ze je to z toho, ze jem nepravidelne, ale ja si nemyslim- jem normalne..bojim sa, ze je to z HAK- naozaj nerada by som ich vysadila, ale uz ma to takto nebavi..ak je to z HAK, prejde to? vdaka
Bola som na gyn. vysetreni. 4 mesiace sa snazime o dieta a nic. Gynekolog mi povedal ze to zatial nevadi. Potom mi oznamil ze mam posunutu maternicu do zadu. Opytala som sa na nejake komplikacie. Jeho odpoved bola ze zatial to nechame tak. Ako je to naozaj.
este upresnim,ze mi robil aj 2x vyter-1.raz pred antibiotikami(vo februari),vtedy bol zisteny zapal a druhy krat teraz(v aprili) po vyplachoch a vsetkom moznom.no a kedze tie testy boli uz v poriadku(i napriek tomu ze vytok s kyslym zapachom nezmizol)tak ma poslal domov s antikoncepciou,ze po nej sa to upravi.ze inak mi pomoct nevie.tu antikoncepciu brat nezacnem,lebo som mu hovorila,ze o rok, dva chcem mat dietatko.povedal ze to je v poriadku. ale ja nechcem zbytocne riskovat zdravie.mozno ten vytok nie je vazny,ale kvoli niecomu ho vznika viac ako je bezne a ja chcem zistit preco?!
vopred dakujem za odpoved:-)