gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Lenush

doc.. vzdy po sexe citim palenie, ktore trva aj tri hodiny. kvoli tomu sa s priatelom nemozme milovat aj dalsi krat po sebe.. mozem mat zapal? alebo cim to je sposobene?

katkaka

to doc:
druhy mesiac uzivam HAK a mam pocit, ze mi to narobilo problemy s vlhkostou- po sexe mam vzdy ranku (ako konci posva- dole, blizko analneho otvoru), pali to a stipe aj dva dni po sexe. co mam robit, aby to prestalo?

jamesko

kultivacia je vyter poslany na rozbor?a ked to doktor odmieta urobit,lebo podla neho som v poriadku,tak nie je nejaky iny sposob?

doc

intimky majú miesto prírodného materialu chem. granulá ktoré pohcujú vhkosť tým sa čiastočne difundujú na povrch a u niektorých citlivých ľudí to robí problémy

jamesko

avivaz a mydla uz som vylucila,lebo som si tiez myslela ze to moze byt z toho.tak este mozno tie tanga viem obmedzit a intimky pouzivam ked mam silny vytok

jamesko

to doc
najskor cipky Macmiror,potom antibiotika s nejakym kremom,potom vyplach tantum rosa a cipky,potom Gynoflor a nakoniec uz len vyplachy tantum rosa.no ked na to pozeram bolo toho dost.ale pocas tohto vsetkeho priatel nebral nic,lebo vtedy mi bolo povedane ze on s tym nema nic spolocne.ked si teraz dal ten sumamed,tak by mal byt v poriadku.a co by som mala robit ja?

doc

a ak používaš tangače, tampony, tenké intimky, aviváž na spodné prádlo, sprchové gely, antibakterialne mydlá, tak toto všetko treba prestať používať

doc

čo ste brali
kyslý zápach môže byť.
pokiaľ to nie je zápach po rybách, mäse.
a partnerov treba liečiť naraz!