píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
mam problem a gynekolog mi povedal ze mne pomoct nevie!!!
uz 4 mesiace mam biely vytok,ktory niekedy mierne zapacha.gynekolog mi dal najskor nejake cipky a ze od partnera to mat nemozem.ked to nepreslo dal antibiotika a krem(svrbenie a palenie preslo,ale vytok neprestal),potom znova cipky.ked mi chcel zobrat vyter z krcka maternice,tak povedal,ze nemoze,lebo je tam toho vytoku vela,ale ze to nevadi,ze to bude navine partner,ale ja som v poriadku.tak ma poslal domov s tym ze vidi ze je toho vytoku vela,ale ze mi nevie pomoct.ze sama pridem na to z coho to mam.je to normalne?partnerovi dali na preliecenie sumamed,ale ze on je v poriadku tiez.co mam robit?mam verit,ze ten vytok nic neznamena a je to v poriadku?prosim poradte mi
to doc,
veľmi pekne ďakujem za radu, o bábo sa snažíme s manželom už 3 roky a zatiaľ nič tak zostaneme asi pri tom, ale pokiaľ to nepôjde dlhší čas tak určite podstúpim tú horm.liečbu endometriózy, ešte raz ďakujem za odpoveď.
doc- prosim, mam taky mensi problem, po kazdom milovani s priatelom mam mierne bolesti v podbrusku, vacsinou po par hodinach alebo do druheho dna zmiznu. priatel nie je ani nijako nadpriemerne vybaveny, ze by ma sex bolel, mozno je len na mna pritazky (vazi asi o 65 kg viac nez ja). priatel sa znepokojuje viac nez ja, dokonca ma posiela za gynekologom, ci to nie je nieco vaznejsie...preto sa chcem spytat najprv vas, ci je ta bolest normalna alebo radsej mam k tomu lekarovi zajst. dakujem
ďakujem....
asi sa treba objednať a stojí zato počkať
Ahoj DOC,včera som ešte upresnila svoju otázku v téme ktorú si mi tak krásne založil...Dnes ma zaujíma,či by ma Dr.Jendrušák zobral...či nemá vela..a kde sídli...
no tak asi hej...tak preto mi dala B6 a železo
(nastruhaj si jablko a nechaj ho uplne zoxidovat -jedz kazdy den)
takže ľudovo povedané slabý krvný obraz