gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

moma

Chcela by som sa spytat ... Tento mesiac som mala velmi bolestivu menstruaciu (a to nemam nizky prah bolesti). Krce trvali velmi dlho a nemohla som sa ani pohnut.Bolesti trvali dva dni. Aj doteraz som mavala bolesti, ale nie taketo. Vacsinou mi zabrala jedna tabletka ibuprofenu, ale teraz som ich jedla ako cukriky a nic mi nepomahlo, ani bylinky a sedaci kupel iba na chvilku. Okrem toho mavam zavrate(uz som 3x odpadla) a byva mi zle od zaludka. Moze to mat nejaku specialnu pricinu? Urcite musi existovat nejaky liek... Mam 26r. Je to velmi neprijemne...a neviem si pomoct. Momentalne som uz rok v Turecku a nemam tu lekara. Za 2 mesiace idem domov... pomozes mi prosim do tej doby? Urcite musi existovat nejaky liek...

ula

dobry den
mam problem uz po 2hy krat sa mi vratil po necelych 2 tyzdnoch
svrbenie posvy vytok hlien ako ked mate v hrdle hlieny huste nehrudkove co sa drzia vo vnutri po nasadeni capikov fytofontana sa zacali vyplavovat a po dobrati to zmizlo
opat sa to vratilo aj ked to ni je este v tom stadiu ako pre tym ale je to neprijemne pocas brania capikov som nemala pohlavny styk
partnera mam staleho a aj on ma styk iba so mnou
mame dietatko
tymito problemamy som nikdy netrpela
prosim vas o radu
lekar neordinuje ma dovolenku a ja neviem co s tym ci si mam opat kupit docasne nez ho navstivim tie capiky
chcem sa toho zbavit je to neprijemne

petruška

ahoj doc. môj gyn. mi zistil chronický zápal vaječníkov-povedal že to nie je nič vážne, dal mi Medocyprin. naozaj to nič hrozné nie je? da sa to vyliečiť len týmito tabletkami? dakujem

vlasta

Už vyše roka užívam Climen (mám 45 rokov) viackrát sa mi stalo , že počas užívania som začala krvácať - podľa môjho gynekológa sa to vraj stáva, a tabletky užívam bez prerušenia ďalej-postupuje správne ? Necítim po užívaní Climenu žiadne zlepšenie - závraty zostali. Nemala by som skúsiť niečo iné? Vraj Climen je špičkový výrobok (to povedal gynekológ) tak čo vraj chcem viac ?? :-)))

mmm1

to 5ka
ja som mala ten isty problem,lebo mojej tete nasli hrcku a bola aj na operaciach.tak som povedala doktorovi nech ma pzrie.mam 25 rokov a tiez mi to bolo blbe,ale radsej sa strapnim ako zistit ze je neskoro.aj ked si myslim,ze by sme sa nemali citit trapne,pretoze doktor tam je od toho aby nam povedal ci je nejake riziko.tiez som zvedava na odpoved od doc.

jaja35

vela sa pise o zenskom vytoku,ktory zapacha po rybach,ze je znakom choroby.a ked tak zapacha muz a nema pri tom ziadny problem-ani svrbenie ani vytok,moze mat skryty problem,ktorym by nakazil zenu?

mmm1

chcela by som sa spytat,ze kto je povinny urobit dokladne vysetrenie aj partnerovi,ked ma partnerka prloblemy-gynekolog,alebo urolog.

doc

počkať do 14dní od predpokladaného termínu prípadne si urobiť teh. test. ale taký za cca 130-150sk väčšinou sú kvalitné