gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

mia

mozem sa spytat ci je to bezne ze mi menzes po prvom sexe uz vyse tyzdna meska i ked nikdy som nemala pravidelny menzes..vlastne robili sme to asi dva razy a s kondomom...alebo mam navstivit gyn.?..myslim ze sme boli maximalne opatrni a ani by mi nenapadlo ze by sa nieco stat mohlo...no a tak,resp.kolko mam este cakat ked to nebude chodit...2tyzdne?3?..zatial ma to neznepokojuje len chcem vediet ako mam postupovat dalej..

doc

to lenush
vhodná nánsteva gynekologa - kultivácia a následné preliečenie s veľkou pravdepodobnosťou je tam zápal

vlasta

ide o enyzmatický prípravok trochu som sa pomýlila "FYTOZYM" veľa som sa o ňom ani na google nedozvedela , preto som dúfala, že možno s ním má niekto viac skúseností (nie je to lacný špás 90 tbl. stojé okolo 1 400,- Sk)

5ka

Pre doc:
chodim na gyn prehliadky pravidelne, ale dr. mi este nevysetrovala prsia. Iba sa opyta, ci su ok a na rodinnu anamnezu,ci boli nejake problemy... Od kolkych rokov sa to vlastne ma/musi robit? Teraz sa tam chystam znova, tak neviem, ci to mam sama navrhnut. To mam normalne povedat "mozte mi prosim vysetrit prsia"? Pride mi to troska trapne..

5ka

Pre doc:
chodim na gyn prehliadky pravidelne, ale dr. mi este nevysetrovala prsia. Iba sa opyta, ci su ok a na rodinnu anamnezu,ci boli nejake problemy... Od kolkych rokov sa to vlastne ma/musi robit? Teraz sa tam chystam znova, tak neviem, ci to mam sama navrhnut. To mam normalne povedat "mozte mi prosim vysetrit prsia"? Pride mi to troska trapne..