píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
ze západneho slovenska
mozem sa spytat ci je to bezne ze mi menzes po prvom sexe uz vyse tyzdna meska i ked nikdy som nemala pravidelny menzes..vlastne robili sme to asi dva razy a s kondomom...alebo mam navstivit gyn.?..myslim ze sme boli maximalne opatrni a ani by mi nenapadlo ze by sa nieco stat mohlo...no a tak,resp.kolko mam este cakat ked to nebude chodit...2tyzdne?3?..zatial ma to neznepokojuje len chcem vediet ako mam postupovat dalej..
to DOC: ak smiem vedieť,odkial si? Ale ak nie,nemusím poznať odpoveď....
to katkaka
navštíviť gynekologa asi sa bude jednať o zápal treba to preliečiť
to lenush
vhodná nánsteva gynekologa - kultivácia a následné preliečenie s veľkou pravdepodobnosťou je tam zápal
5ka
koľko máš rokov?
to vlasta
nepoznám, nedoporučujem a tým pádom nemám skúsenosti
Pre doc:
chodim na gyn prehliadky pravidelne, ale dr. mi este nevysetrovala prsia. Iba sa opyta, ci su ok a na rodinnu anamnezu,ci boli nejake problemy... Od kolkych rokov sa to vlastne ma/musi robit? Teraz sa tam chystam znova, tak neviem, ci to mam sama navrhnut. To mam normalne povedat "mozte mi prosim vysetrit prsia"? Pride mi to troska trapne..
Pre doc:
chodim na gyn prehliadky pravidelne, ale dr. mi este nevysetrovala prsia. Iba sa opyta, ci su ok a na rodinnu anamnezu,ci boli nejake problemy... Od kolkych rokov sa to vlastne ma/musi robit? Teraz sa tam chystam znova, tak neviem, ci to mam sama navrhnut. To mam normalne povedat "mozte mi prosim vysetrit prsia"? Pride mi to troska trapne..