píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
doc.. ake druhy liekov znizuju ucinnost HAK? Patri medzi ne aj ibalgin ci paralen? dakujem
ja by som sa chcela spýtať ako ovplyvňuje branie vitamínu B6 antikoncepciu...???
beriem yadine, mam 22 rokov, este som nerodila.
Ahoj doc.,
chcela by som sa ťa opýtať či je správny postup môjho gynekológa. Pred mesiacom pri laparoskopii priechodnosti vajcovodu mi zistili, že mám endometriózu a určili mi 6-mesačnú hormonálnu liečbu. Môj gynekológ sa avšak priklonil k tej druhej strane, že chcem otehotnenieť a tak to teraz dva mesiace zase skúšame ale zatiaľ bezvýsledne. Nemôže endometrióza ovplyvniť nejako plod v prípade tehotenstva, alebo by som najprv mala podstúpiť tú hormonálnu liečbu? Ďakujem
to lea1
dceru nemám ak by som mal tak by som jej ju doporučil, manželka brala kým sme sa nepoistili ináč. nebrala však žiadnu antikoncepciu kým kojila.
ináč patrím k tým zlým ktorý to vo dverách nechcú písať. bez vyšetrenia a krných testov u mňa ani mäkké f.
Doc, uprimne, svojej manzelke alebo dcere by si odporucal HAK? Mne sa zda, ze tu ide hlavne o zisk farmaceutickych spolocnosti, vsak dlhodobe uzivanie akychkolvek liekov, v tomto pripade dokonca hormonov, nie je pre ludske telo vobec prirodzene. vsak to ma kopu neziaducich ucinkov o ktorych sa malicko hovori. Skor mam skusenost, ze sa HAK predpisuje takpovediac vo dverach ordinacie..
mavam aj bolesti, takze pojde von. len som to chcela trolinka skonzultovat :) dakujem.