gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

evelina

to DOC
chcela by som sa poradit. pomaly xcem skoncit s dojcenim.dojcim uz 7 mesiacov,menzes som este nemala vobec,ale xcem potom uzivat antikoncepciu.mam 36 rokov,2 deti a pred tehotenstvom problemy s vajecnikmi-bolesti,velka cysta-asi hormonalneho povodu/folikul./?potom som otehotnela.prosim ta porad mi co najlepsiu antikoncepciu ako prevenciu pred vznikom cyst na vajecnikoch, lebo i v minulosti som s tym mala problemy a tiez co najsetrnejsiu-slabu.este som nebrala, len raz-ako liecbu-3mesiace a to sa mi porobili pigmentove skvrny, ktorych som sa nevedela zbavit.tomu by som sa tiez rada vyhla.pribrat mozem, aj xcem-som chudá.co mam uzivat?a ake vysetrenia pred tym potrebujem?prosim ta ale porad nieco neskodne a slabe, s cim su dobre skusenosti, nie co prikazala farmaceuticka firma predpisovat.dakujem

Lenush

kattken - ja mam presne ten isty problem, akurat stipanie trva dlhsie ako 20 min.. asi dve hodiny a ked sedim, tak citim taku tupu bolest..

vlasta

Doc.poraď, prosím !Už vyše roka užívam Climen (mám 45 rokov) viackrát sa mi stalo , že počas užívania som začala krvácať - podľa môjho gynekológa sa to vraj stáva, a tabletky užívam bez prerušenia ďalej-postupuje správne ? Necítim po užívaní Climenu žiadne zlepšenie - závraty zostali. Nemala by som skúsiť niečo iné? Vraj Climen je špičkový výrobok (to povedal gynekológ) tak čo vraj chcem viac ?? :-))). Nemali by sa pred nasadením hormonálnych liekov urobiť krvné testy ?

5ka

nie som sice lekar,ale domnievam sa, ze to moze byt nieco s vajecnikom. Jeden pracuje dobre a ten druhy nie celkom.
Som zvedava, ako sa vvyjadri doc.
Lekarsku prehliadku mas predsa najistejsiu - co ak je tam nejaka mala cysta? Nechcem ale predbiehat..

qiu

Dobrý, vedeli by ste mi poradiť čo to môže byť keď jednu menštruáciu mám normálnu ale nasledujúcu dostanem len špinenie a takto sa to opakuje už asi 4 mesiace. Mala by som ísť ku gynekologičke. prosím poraďte. ďakujem Barbara

panika

(to Lenush:
kultivacia znamena, ze sa odobraty material naockuje na pody a ,,vypestuju sa " pripadne bakterie. A aj sa urci, ktore antibiotika na ne zaberaju, cize citlivost na ATB)

kattken

mily doc, ked sa do mna frajer urobi, vzdy ma to tam stipe. asi 10 - 20 min a potom je to ok, ale dovtedy nemozme pokracovat. cim to je? je to normalne?