gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

Lenush

doc
gynekologa navstevujem pravidelne kazde tri mesiace kvoli antikoncepcii.
viackrat som uz mala podobne problemy, ale moja gynekologicka ma poslala domov s tym, ze sa nic nedeje, a ze to prejde...
prave preto sa nemam s kym poradit. dokonca viac mi poradi lekarnik ako v ambulancii.. premyslala som, ze zmenim lekarku, ale momentalne to nemam cas vybavovat

dalila

to HJKL
ten nepokojny spanok poznam:)). Tiez som bola u mudr az v 19-tke mala som presne ten neprijemny vytok,ale nastastie to bolo vsetko ok...Dal mi len nejake tabletky a preslo to.Prajem vela stastia..

hjkl

Dalila, ďakujem veľmi pekne. Hlavne o ten pokojný spánok mi ide. Dosť ma to trápi.
No neviem žiadnu metódu na predčasné ukončenie menštruácie. Hmmm, s tým Ti neporadím :o(

dalila

vies co najlepsie bude ked si presondujes od svojich kamaratok ktory mudr je dobry a tak a potom prides za nim s prosbou ze by si chcela byt u neho evidovana...Nemusis vobec ist ku svojej obvodnej doktorke.. A neboj je to uplne bezne vysetrenie, a hlavne budes kludna :)) No a inak nevies nejaku fintu na predcasne ukoncenie menstruacie? Zajtra chcem byt fit a mam svoje dni...Dik

kačik

teda kravpu osm ju nazvala preto, ze o nej viem, ze nie je bohvieaka, ale chodia k nej aj moje kamosky (maju ju najblizsie) a ona nerobi nic ine, len nadava a nikdy nic nevysvetli...aj moja mamina k nej chodila, nechcela jej dat HAK a vsetci ju prezyvaju "masiarka".. inak to je jediny pripad, o ktorom viem, ze pacientky tej pani doktorky su nespokojne

kačik

hjkl- k obvodnej po listocek nemusis ist, staci prist ku gynekologovi a povedat, ze k nemu chces zacat chodit.. ano, vyber je na tebe. ale pozor, niektori lekari ta mozu odmietnut s tym, ze "nepatris do ich rajona"- mne sa to stalo- jedna stara krava ma poslala prec, nastastie, teraz chodim k jednemu skvelemu lekarovi, je uzasny

hjkl

dalila, no budem musieť už ísť...A je jedno akého gynekológa si vyberiem? Chcem tým povedať, že či je výber na mne? To pôjdem k obvodnej pre sprievodný lístok a môžem ísť k tomu, akého si vyberiem?

dalila

to hjkl
ja byt tebou to neodkladam, mohlo by ta to v buducnosti mrziet, ten vytok nemusi byt nic vazne, ale chod k mudr. cim skor...

dalila

ahojte, prosim poradte ako mam predcasne ukoncit menstr. krvacanie.mam ho druhy den a zajtra potrebujem byt fit koli sportu...