Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to jaja
podozrenie že máš kandidozu v črevách a žalúdku je divné. tam majú kandidu len veľmi oslabení ľudia /dlhodobo chorí a navyše opakovane liečený ATB, Chemoterapia, atd../
doporučoval bysom návsťevu obv. lekára prípadne následnú návštevu na gastroenterologickej amb.

zuzanka2221

dobry den.mam maly problem.uz asi rok mam zltkasty vytok.gyn.mi robila rozne vysetrenia ale vzdy povedala ze je vsetko v norme a dala mi len nejake cipky ktore mi moc nezabrali a po niekolkych tyznoch sa vytok opet vratil.najhorsie je,ze asi aj moj priatel chytil nejaku infekciu odomna.vzdy na druhy den po sexe sa mu na zaludi vyhadzu drobne vrazky,kt.ho svrbia a akosi to obmedzuje nas sexualny zivot.sme v zahranici a po ruke mam len krem CANDIBENE a cipky NYSTATIN GALVEX.da sa s tym nieco urobit?mohol to chitit odomna a da sa to nejako vyliecit?prosim...som toho zufala.

jaja

mňa by zaujímalo, či má kandidóza tráviaceho traktu súvis aj s vaginálnou kandidózou. mám totiž podozrenie, že mám kvasinky v žalúdku (črevách?) a vlastne mám príznaky na celom tele. ako sa dá toho všetkého zbaviť? aj nafúknutého brucha a ostatných príznakov aj gynekologických problémov... poraďte mi, prosím

ewina

ako dovod neni podstatny proste chcem ist k inemu ale ide mi hlavne o to ci musim ist za starym ze idem k inemu alebo staci iba sa zapisat u ineho...

rory

hmm, dakujem za info. skocim teda za doktorkou. len som pocula vela o skodlivosti, preto som chcela vediet, ci neexistuje nieco ine, co moze gynekolog predpisat na bolesti. ked to prestanem uzivat, bude vsetko ok? alebo z toho mozem pribrat, ci nie? no ale treba fungovat aj tie dni, takze asi ju cim skor navstivim. vdaka!

doc

to ewina
pokiaľ uplynulo už viac ako 6 mesiacov môžeš zmeniť lekára
ale to že tam chodí aj tvoja mama je podľa mňa málo na zmenu.