píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
Dnes mi zistili zhoršené výsledky z cytologie L-SIL ,lenže problemy som už mala pred deviatimi rokmi,kedy mi urobili konizáciu.Potvrdil sa mi aj zápal.Môže tento spôsobiť zhoršené výsledkycytologie? Ďakujem.
doc
mala som pohlavny styk v 16.den cyklu, bol chraneny(kondom), potom mi meskala menstruacia, dnes sa dostavila ale je dost slaba, takmer len hnedy vytok, neviem ci si mam test (aj ked o nich som nic dobre nepocula,vysledok je kadejaky) alebo mam est zajst ku gynekologovi. Ide o to ze mozno som nainfikovana kiahnami - ako decko som to nikdy nemala a teraz robim aupair a akurat to tu mali obidvaja mali. Preto sa obavam ze ak by som musela uzivat antibiotika.
Doc, prosím Ťa ,mam 31 rokov,pomohla by mi antikoncepcia na úplné zastavenie menštruácie,a ktorú by si doporučil pri týchto problémoch: sideropenicka anémia ,HB asi 10 rokov od 50-80,Fe okolo 2(netolerantnosť liekov FE),chronicka tonzilitida,opakovane zvýšená monocytóza a zvýšené LDH,hraničné hodnoty tlaku ...HB mi zvyknú zdvihnúť vždy erytromasou raz za pol roka,rok...Beriem Flavocel, Wobenzym,Imunoglukan,Magne B6.Ďakujem.
Doc
keď som brala v minulosti Regulon bolo mi z neho zle, točilo sa mi v hlave, bolo mi na odpadnutie, mala som pocit ťažkých nôh. Pri Cerazete /počas dojčenia/ som stále špinila a mala menštruáciu aj po 2 týždňoch. Neviem či skúsiť ešte nejakú antikoncepciu alebo radšej používať inú formu antikoncepcie? Ďakujem za radu.
mna to brucho bolí dole, celé. nie na jednom mieste, je to taká tupá bolesť. gyn. hned povedal že je to zapal vaječníkov.nie, slepé črevo ma nikdy nebolelo.
Dobre ranko doc :))
tusim si prevzal nase nocne sluzby. Pridem sa poradit. Pekny den prajem
doc
no, pardon...som na tejto stranke prvý krát..
to petruška
na ktorej strane a kde presnejšie bolí?
nerozháňali ti v minulosti slepé črevo?
lucia123
nie som baba
to zuzanka 2221
možno by tam mali v lekárni Macmiror complex,vaginalne čípky alebo masť