gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to rory
ak budeš brať light antikoncepciu tak toho spapáš podstatne menej ako keď sa pri bolestiach láduješ ibalginom a panadolom.

doc

to dalila
predčasne skončiť menzes z jedného dňa na druhý sa nedá. dá sa odložiť. ale to treba lieky brať minimálne 5 dní vopred.

doc

to hjkl
ak už máš styk tak by si mala ísť na gyn. vyš. a keď máš výtok tak duplom.
A rada je vyšetrenie neodkladať.

rory

dobry den, doc! chcela by som sa vas opytat, kym pojdem za mojou doktorkou. mam 23, zhruba posledny rok a pol mavam prve 2 dni menstruacie dost velke bolesti. nie uplne kazdy mesiac. kym zaberie ibuprofen alebo panadol, trva to obcas dlhsie. existuje nieco, co by pomohlo? brat hormonalnu antikoncepciu kvoli tym dvom dnom sa mi zda zbytocne. ale zasa, ked mi je blbo, zjedla by som hocico. vdaka!

doc

to tiana
neviem čo je smear test ako sa robí ale u nás v cytologickom stere sa zistí aj kandidoza aj nierktoré bakterialne nákazy

ewina

asi pred rokom som mala problemy s menstruaciou tak som bola s mamou u gyn a ten mi iba nejake tabletky napisal nehormonalne a to vlastne bola moja posledna navsteva u neho.ani mi vtedy ziadne vysetrenia nerobil ale prakticky tam uz mam zaznam..tak sa chcem opytat ze teraz ked si uz chcem dat predpisat HAK ci mozem ist k inemu lebo nechcem zostat u neho bo je tam mama a tak..ze ci vlude sa mozem zapisat u ineho alebo ako to mam riesit.

zabka

dobry den,chcela by som sa spytat preco mam po menstrulacii svrbenie a palenie Pouzivam gel na intim.hygienu,moze to byt tym?