gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,

doc

to petruška
vzhľadom nato že si dobrala tbl bolo by vhodné znova zopakovať zápalové markery
leukocyty, CRP, FW, prípadne fibrinogén
a lekár by mal zvážiť iné antibiotiká.

doc

to lucia123
mohol by to byť aj zápal, a to sa lieči celkovo antibiotikami /cez ústa/ najlepšie na základe kultivácie.

doc

to kvietka
bolo to také alebo aj v minulosti ?
môže to robiť dozadu otočená maternica ale aj iné /zväčšené vaječníky, .../
treba navštíviť gynekologa

doc

to dana979
gynekologické vyšetrenie sa môže robiť v ktoromkoľvek čase, no pokiaľ sa jedná o preventívnu prehliadku treba prísť na vyšetrenie najlepšie na 10 až 14 deň počítajúc od prvého dňa menzes.
Lieky na odialenie menzes sú účinné ale musia sa začať brať minimálne 5 dní pred očakávanou menštruáciou.

dana979

Dobry den chcela by som sa opytat, ci musim mat po menstruacii aby som mohla ist na gynekologicke vysetrenie?ci sa da aby ma vysetrili aj cca 2dni pred menstruaciou a este by som chcela vediet ci si ucinne tabletky na oddialenie menstruacie.Dakujem

tiana

to doc:)
Dakujem za odpoved.
Presne neviem kolko sa caka, vzdy som sa vopred objednala a to niekolko dni pred vysetrenim, ba aj tyzdne. Vzdy sa pacient musi objednat telefonicky, nie je to ako u nas. Ale ak je to naliehavy pripad, zoberie Vas druhy lekar, vyslovene vas tam z recepcie dohodia:). No pravdupovediac, nerada tam chodim. Ten smear test je na pritomnost rakovynovych buniek v maternicovom hrdle, aspon tak som si to prelozila.:) U nas je to cytologia, aspon si myslim.:)

1lienka

panika: ja som pocula ze niekedy u dospelych su kiahne spojene s vysokymi horuckami a tam sa uzivaju nejake lieky, jedna znama to mala akurat ked bola tehotna a bolo to strasne lebo nemohla nic uzivat a mala to dost problematicke

panika

(to lienka 1
kiahne sposobuje virus, neliecia sa antibiotikami. U dospelych sa kiahne prejavia skor ako pasovy opar.)