píšte svoje pripomienky
gyn. vyš.- čo vadi, čo by ste chceli,
to petruška
vzhľadom nato že si dobrala tbl bolo by vhodné znova zopakovať zápalové markery
leukocyty, CRP, FW, prípadne fibrinogén
a lekár by mal zvážiť iné antibiotiká.
to lucia123
mohol by to byť aj zápal, a to sa lieči celkovo antibiotikami /cez ústa/ najlepšie na základe kultivácie.
to kvietka
bolo to také alebo aj v minulosti ?
môže to robiť dozadu otočená maternica ale aj iné /zväčšené vaječníky, .../
treba navštíviť gynekologa
to dana979
gynekologické vyšetrenie sa môže robiť v ktoromkoľvek čase, no pokiaľ sa jedná o preventívnu prehliadku treba prísť na vyšetrenie najlepšie na 10 až 14 deň počítajúc od prvého dňa menzes.
Lieky na odialenie menzes sú účinné ale musia sa začať brať minimálne 5 dní pred očakávanou menštruáciou.
Doc
nieco so mnou nie je v poriadku, boli ma nieco vo vnutri pri sexe, ked manzel priraza, co moze byt pricinou?
to doc:)
Dakujem za odpoved.
Presne neviem kolko sa caka, vzdy som sa vopred objednala a to niekolko dni pred vysetrenim, ba aj tyzdne. Vzdy sa pacient musi objednat telefonicky, nie je to ako u nas. Ale ak je to naliehavy pripad, zoberie Vas druhy lekar, vyslovene vas tam z recepcie dohodia:). No pravdupovediac, nerada tam chodim. Ten smear test je na pritomnost rakovynovych buniek v maternicovom hrdle, aspon tak som si to prelozila.:) U nas je to cytologia, aspon si myslim.:)
1 lienka-ja som pisala len kvoli tym antibiotikam..urcite je tam vela inych komplikacii
panika: ja som pocula ze niekedy u dospelych su kiahne spojene s vysokymi horuckami a tam sa uzivaju nejake lieky, jedna znama to mala akurat ked bola tehotna a bolo to strasne lebo nemohla nic uzivat a mala to dost problematicke
(to lienka 1
kiahne sposobuje virus, neliecia sa antibiotikami. U dospelych sa kiahne prejavia skor ako pasovy opar.)