nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

Deria

Vraj nevera zeny je z toho dovodu horsia, nez nevera muza, lebo ak zena zahne, je tam zvycajne nieco viac, nez chut na sex, teda o to skor hrozi rozpad vztahu. Ak zahne muz, este zdaleka neznamena, ze sa zalubil, teda pravdepodobnost rozpadu vztahu je podstatne mensia.(Ak to vie pred partnerkou udrzat v tajnosti.)

Katka56

No urcite by som nekontaktovala ju ani jej muza. Bolo by to pod moju uroven. A okrem toho nikto nema pravo sudit ineho. Co ak sa lubia?

vindicta

tak tak... Rastik (doubledog) s tym ma tiez svoje skusenosti... ale nieje v skutocnosti v tomto smere taky hrdina na akeho sa tu hra :)

trojka333

doubledog....naša vernosť???? čítaj sa...! a s kým máme byť verný, ked nie je s kým, lebo každý podvádza????
a pokiaľ ide o mňa, nemusíš sa báť..raz som na to skoro doplatila, ale našťasie som to včas stopla, viem o čo by som prišla a chcela som si to zachrániť(dieťa, manželstvo...)takže viem o čom tu točím a som sklamaná z toho že vy muži nosíte v hlave iba jedno!!!!!!!!!

trojka333

máš pravdu doubledog, s tým už nič nenarobíme, iba ak to, že ich budeme čičíkať dalej, aby si mysleli , že sme hlúpe sliepky a na nič sme im neprišli, že??? a popri tom si teda asi budeme užívať aj my, ved oni sú predsa hov... a na nič neprídu:o)

Laurina22

Double dog akoze co sa mi paci?

Nadrzane prasa,ktore pretahuje okrem mna este minimalne dve slapky,potom pride domov,strci ho do mna a ja na druhy den utekam so svrbenim ku gyndosovi?

A este mu aj upracem navarim ozehlim...

doubledog

veru tak, chlapi su hoveda, s tym proste nic nenarobite
a priznajte si, vam sa to vlastne aj paci, ved chlap hovado je zenami urcite viac obdivovany ako slusny, dobry muz.

a tych par percent muzov, co su verni, to tiez nie je velka vyhra, casto su verni len z nedostatku prilezitosti.