Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......
Ide o rakovinu?
tamarka...drzime ti silno palce
o.k..dakujem vám....a potom dám vedieť, ako to všetko dopadlo, tie výsledky....ak budem toho schopná........
Tamara M.:
nasla som na nete nieco take: "Navonok však vývoj rakoviny krčka maternice prebieha zväčša bez príznakov a trvá dlhšie časové obdobie. Neskôr sa môže prejaviť krvavým výtokom alebo krvácaním po pohlavnom styku. MUDr. P. Brenišin: „Každé nepravidelné gynekologické krvácanie – zvlášť krvácanie po styku – by malo ženu prinútiť navštíviť gynekológa, pretože môže byť príznakom spomínanej rakoviny.“" .... nechcem vyvolavat paniku, kazdopadne drzim palce, aby tvoje vysledky boli dobre!
ahoj svet...dakujem,mam sa dobre...a ty sa mas ako??
oprava.....TAMARA M. prepáč prosím.
Tamara T.Pozdravujem Ťa.Daj si do googla-rakovina krčka maternice a nájdi si príznaky.....tam nájdeš čo hľadáš,ale samozrejme,že výsledky,ktoré budeš mať o 10.dní,tak až tam nájdeš istotu a ja verím,že to bude určite v poriadku,keďže si predtým mala cytologiu v poriadku.Viem,že máš strach a ja Ťa chápem a slová ako:neboj sa,tak to neni útecha,ale skús sa teraz intenzívnejšie zaoberať niečím,čo Ťa zamestná naplno,vieš aby si nemala myšlienky len ohľadom tejto DG.Ja Ti veľmi,veľmi budem držať palce a želám veľa šťastia.Budem rada,keď nám dáš vedieť,ako to dopadlo.
HVIEZDA.....pozdravujem Ťa.dúfam,že si v poriadku a máš sa dobre.Všetkým prajem veľa šťastia.
ja som si to tiez kukala,lebo mi to nedalo...ak chodis pravidelne na prehlaidky,a nedajboze by to bolo nieco zhubne,tak je velka sanca na uspesnu liecbu,nakolko si bola naposledy v januari...tiez by som sa bala,a viem sa vcitit do tvojej koze,strasne moc ti drzim palce...a budem rada,ak das vediet ako ti dopadli vysledky
Hniezda...na googli, som nič konkrétne nevyčítala, čoby sa mňa týkalo....tak musím len čakať a čakať......a potom sa uvidí...ja chodím pravidelne na cytologické vyšetrenia,,naposledy mi robili v januári a vtedy bolo všetko o.k...a teraz sa uvidí.....ale ja sa tak bojíím.......:(
tamara...viem ako sa citis,ja som to iste prezivala,ked mi robili cytologiu prsnika,tam som cakala 3 tyzdne.,...nypozerala si si na nete,co to moze byt?
Lekárka tvrdila, že krček maternice je v poriadku...tak nechápe prečo krvácam, tak mi zobrala vzorku na rakovinové bunky...a za výsledkom musím čakať 10.dní....ale mne sa nechce vôbec čakať 10.dní...neviem ako to mám vydržať a stále myslím iba na to najhoršie.