Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

Ivka 1

Tamarka myslim,ze telefonicky Ti vysledky nepovedia, pretoze tam bude potrebna liecba a nielen v pripade rakoviny.
To vsak ber ako poslednu moznost a zbytocne sa nestresuj. Vzdy sa najde najake riesenie. Neboj .

tpch

Urcite osobne. Ak by to bolo zle, j tak ti to pravdepodobne do telefonu nepovedia. Ak to bude dobre, pojdes domov stastna ako blcha.

Tamara M

Ach jáááj,,,,,no čo nato všetko povedať????..asi nič!
A to bude asi najlepšie riešenie.
Vráťme sa k téme.......poradte mi prosím, ak tu niekto teraz je,,,čoje podľa vás lepšie....ako sa mám dozvedieť tu správu,,,,mám to vybaviť telefonicky, alebo osobne....LEBO JA NEVIEM.
Skoro zbýva už len 8.dní...a ja mám čím dalej,tým väčší strach.......

svet21

ahoj Hviezda.....viem,že máš pravdu,ale už ma rozčúlila táto trápna osoba......len ťažká ignorácia pomôže,hádam.

hviezda01

sa vam cudujem,ze na nu reagujete,nevidite aku jej to robi radist do kazdeho rypat?...nech si pise co chce..aky clovek,taka rec...:-)))