Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......
Ide o rakovinu?
Tpch........Ježiš, ty si aký tento.....nebudem citovať!!!!
dobru noc. Zelam ti, aby sa ti nesnivalo o rakovine.
Tpch.....nachvíľu odbočíme od témy???,fajn. ale až zajtra, teraz už idem spať.....
Hviezda....niektorí lekári vôbec nemyslia, čo hovoria........najprv si poriadne premysli, čo povieš, až tak to povedz (moje heslo)
Dobrú všetkým,,,,,,tu na východe je veľká búrka, tak ja radšej idem pod perinu :D
Tamara, dostala si hodinoveho padaka? A za co?
este daco...tak ona nevie,co to moze byt,ale povie ti,ze je to vazne??...ved si totalne protirecila..
no tak to si ta lekarka ozaj mohla to slovicko odpustit,mohla si to nechat az na cas,ked to bude naozaj vazne...
Fidorka.....nie,nie......to nie som ja,,ale aj tak som si rada prečítala tvoj príbeh.
Hviezdička a tebe dakujem,že to ťaháš somnou.....snáď bude dobre, naučila som sa, že netreba zúfať, ale dúfať...tak sa musím nejako pozbierať.
Whee-- po každom styku to nieje, opakuje sa to po každom druhom až treťom.....
Tí lekári tiež nemajú v sebe kúsok súcitu...človek musí čakať 10.dní a ešte mi doktorka povedala,že krček mám v poriadku,tak nevie z čoho to môže byť, ale je to vážne. To slovíčko si mohla odpustiť, lebo ja nemôžem prestať myslieť na nič iné. Aj ked sa nachvíľu odreagujem, neskôr sa opäť vrátim len k tomu...A keby toho nebolo málo pred troma dňami mi v práci dali výpoveď...tak budem teraz viac doma a iba zbytočne budem nad tým premýšľať....nechce sa mi vôbec nič....a som tvrdohlavá natoľko že jediný, komu som to povedala bol môj manželík, ale mama, ktorá to tak veľmichcela vedieť, to nevie,pretože som jej to zatajila a tiež aj iným ľuďom,ktorí boli zvedaví, ale nemohla som inak.......
fidorka 2, kolko si zjedla Hypnogenov?
Pre TAMARINKA - hovorí ti niečo toto osolovenie?
Tamarka, napíšem ti niečo od veci. Raz som ležala na internom oddelení na kramároch, priviezli ta aj takú stavú babičku asi 80 ročnú, a vždy čakala len na svoju vnučku Taminku ona vždy len ju spomínala. Babička svoju vnučku urč.. ite veľmi milovala. Taminka bola mladá, práve ukončila VŠ, a začala svoju pedagogickú činnosť na niektorej priemyslovej škole. Stala sa však v rodine tragická udalosť, pán Gonduliča na pražskej zrazilo nákladne ano, a starý pán čoskoro zraneniam podľahol.
/bol to manžel starej mali Gunduličovej/.
Akoby nešťastia nebolo dosť, ochorela druhá dcéra pani Gunduličovej, ktorá pôsobila na detskej fakulte, ako detská lekárka. Dlho sa trápila so svojou rakovinou, vyskúšala všetky dostupné liečebné metódy ktoré bolo v tom období as v roku 1993. Nakoniec starej pani Gunduličovej zomrel najprv manžel, potom dcéra Gabika, a nakonie druhá dcéra Ninočka. Pani Gunduličovú
tieto okolnosti tak poznačili, podlomili jej zdravie, až sa dostala do nemocnice, na Kramára, kde som aj aj ležala.
Hneď od prvéhodňa sme sa veľmi skamarátili i keď bolo odobrých pár rokov staršia odom ňma.
Jediným snom pani Gonduličovej bolo zomrieť.Zobúdzala sa každé ráno s
plačom, leby si myslela, že toto ráno sa už nezobudí, a pôjde do nebies za svojimi drahými.
Neviem či sa jej už ten sem splnil. Dúfan že amo, nakoľkoto bola milujúca sa rodina,hlboko nábožensky založená.
Milá Tamimka,/takto ťa oslovovala tvoja stará mama/ ak sa tento príbeh netýka tvojej rdiny, tak mi peosím Ťa odpusť a nespomínaj v zlom.
Ale ak sa to týka tvojej rodiny,príjmi moju úprimnú sústrasť.
Ale ˇkeď sa to týka TVOJEJ RODINY, PRIJMI MOJU úPRIMNú ľúTOSť.
Tamarinka, dej tohoto prípadu ti nič nepropomína?, neboli to tvoji drahý?
ak nie tak sa ti veľmi ospravdlňuje, že som ti pripomenula tiet ťažké chvíle
Krvácaš po KAŽDOM styku bez ohľadu na fázu cyklu? Pretože ja som sa tiež pýtala môjho gynekológa, istú dobu som niekedy po sexe krvácala, pozrel krčok, na ňom nebola žiadna ranka, na cytológiu chodím pravidelne, tak mi vysvetlil, že niekedy hormonálne zmeny v priebehu cyklu spolu s prekrvením maternice pri súloži môže spôsobiť mierne krvácanie.