Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

Tamara M

Ďakujem Vám všetkým za podporu........ale ja teraz vôbec neviem myslieť na nič iné...dnes som si aj dokonca poplakala......a ani neviem, či dokonca večer zaspím, lebo leží mi to v hlave ako veľký balvan..............

Hviezdička......určite dám vedieť, ako to celé dopadne.....

ta3

Tamarka, zlatko, nestresuj sa zbytocne, ved to nemusi byt hned ta obavana diagnoza, posledna citologia bola v poriadku, krcek maternice je v poriadku, krvacat mozes pre rozne priciny, napriklad to moze byt neskodna cista, pozri, ja som mala 34 a trojrocne dvojcata, ked mi zistili rakovinu prsnika, nemala som uz rodicov a ani ziadnych blizkych pribuznych, co by ma moralne podporili a navyse nase manzelstvo bola jedba velka hroza a vsetko som zvladla, dnes mam 58 a stale som tu, tak hlavu hore, strach je v takychto situaciach, ked sa caka na vysledok doleziteho testu prirodzeny, ale vyhybaj sa mu, zamestnavaj svoju mysel ako len mozes, hlavne nebud sama, aby si na to nemusela mysliet a po vysledok chod osobne, drzim Ti palce, daj nam vediet vysledok, ale ja si myslim, ze vsetko bude v poriadku, tak hlavu hore, drz sa

hviezda01

tamarka-len chod,aspon budes vediet na com si..strasne moc ti drzim palce,a daj prosim ta potom vediet,ake si mala vysledky..dakujem

Tamara M

Ježiššššššššššššššš,,,,,,,,,ja to asi vzdám.ja nikam nejdem........už len dva dni a dozviem sa..........radšej nechcem vedieť nič......