Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......
Ide o rakovinu?
tamarka-vsetky ti drzime silno palce..a budeme cakat na prispevok
Tak ti poviem. Počkaj, realita je reálna, nie je pritiahnutá za vlasy.
Tamara M.Zajtra Ti budem veľmi,veľmi držať palce.Veľa šťastia.
Ďakujem Vám všetkým za podporu........ale ja teraz vôbec neviem myslieť na nič iné...dnes som si aj dokonca poplakala......a ani neviem, či dokonca večer zaspím, lebo leží mi to v hlave ako veľký balvan..............
Hviezdička......určite dám vedieť, ako to celé dopadne.....
Tamarka, zlatko, nestresuj sa zbytocne, ved to nemusi byt hned ta obavana diagnoza, posledna citologia bola v poriadku, krcek maternice je v poriadku, krvacat mozes pre rozne priciny, napriklad to moze byt neskodna cista, pozri, ja som mala 34 a trojrocne dvojcata, ked mi zistili rakovinu prsnika, nemala som uz rodicov a ani ziadnych blizkych pribuznych, co by ma moralne podporili a navyse nase manzelstvo bola jedba velka hroza a vsetko som zvladla, dnes mam 58 a stale som tu, tak hlavu hore, strach je v takychto situaciach, ked sa caka na vysledok doleziteho testu prirodzeny, ale vyhybaj sa mu, zamestnavaj svoju mysel ako len mozes, hlavne nebud sama, aby si na to nemusela mysliet a po vysledok chod osobne, drzim Ti palce, daj nam vediet vysledok, ale ja si myslim, ze vsetko bude v poriadku, tak hlavu hore, drz sa
A tam dole pri pravidelnych prehliadkach ti nic nevideli?????
Ci ako?
tamarka-len chod,aspon budes vediet na com si..strasne moc ti drzim palce,a daj prosim ta potom vediet,ake si mala vysledky..dakujem
Tami drzim ti palce moc.Ja by som tiez mala strach ale sla by som radsej osobne.
Ježiššššššššššššššš,,,,,,,,,ja to asi vzdám.ja nikam nejdem........už len dva dni a dozviem sa..........radšej nechcem vedieť nič......
Tak ja tam zájdem osobne, hádam to dáko prežijem...