Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

svet21

tpch,prepáč,ale si trápna a nemáš čo hľadať v diskusiách,keď sem tam niečo prečítam a objavý sa Tvoj "príspevok",tak len rýpeš,nič rozumné z Teba nevypadne......načo tu otravuješ ľudí,osobne by som Ti zakázala,čo len slovko napísať.Zamysli sa!!!

Juskoo

Doobre moja, dooobre :D Ty zena urcite nebudes, pretoze zena by sa takto nezhadzovala,ale asi Ti to lichoti - vydavat sa za zenu, ze ano :)))
A kto Ta pozna a pozna Tvoje prispevky v roznych temach, vie, ze jediny, kto tu spasitelskym komplexom trpi, si Ty :)...
jaj jaj :D

tpch

Ano, podla teba vsetci su slepe ovecky a len tebe jedinemu bola zjavena pravda Bozia..
Prosim ta, Juskoo, nestrapnuj sa este viac, co nemas hrdost?
Na rande s pacientmi trpiacimi spasitelskym komplexom nechodim. Melu len o svojich bludoch.

Juskoo

Jaaaj, tak Ty mas pocit, ze vsetkymi tymi tvojimi nezmyslami vlastne ludom pomahas, ked mam byt rad, hej? :D... Nemozes vediet, ci niekto este nenapise a aj keby nenapisal, tak ma neprekvapi, pretoze vacsina ludi su ovecky...
Ani si nevies prestavit, ako strasne v tomto momente mam chut zistit, ci si chlap alebo zena..Pretoze ak by si bola zena, tak by som Ta pozval na rande, lebo mat rande s takouto je.nutou zenou musi byt urcite lepsie, ako mat rande s nejakou sexbombou :D :D :D...A ak by si bol chlap, tak by som Ta nakopal do riti,ako som uz pisal :))

tpch

ano, ked jediny mysliaci medzi nemysliacimi prestane mysliet, tak v tych nemysliacich to spusti ohromnu radost :-D
A ty bud rad, ze som ti vobec v tvojej teme ako jedina odpovedala, ostatni sa na teba vysrali.

Juskoo

Bude lepsie, ked nebudes mysliet vobec...Ani si nevies predstavit, aku velku radost spravis minimalne nam, tu, na fore :)))