Ide o rakovinu?

Príspevok v téme: Ide o rakovinu?
Tamara M

Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......

Juskoo

Ak je tpch vobec zena. Skor by som to tipoval na zakomplexovaneho chudaka, ktoreho identitu keby poznam, tak mu v tu ranu nakopem prdel za vsetky p.coviny, co v roznych temach popisal...

tpch

Boze, ake decko? Kde sa tu spomina nejake decko? Ved dotycna si len domysla, ze ma "asi" rakovinu, tak co tu splietas s nejakym deckom?

[zruseny1]

ak by si mala napr. choré dieťa a popriala by som ti to isté...aby sa ti nesnívalo o tvojom chorom dieťaťu, isto by to bol balzam pre tvoju dušu :)

a keď si už veľmi chcela zaželať dobrú noc... bežne sa prajú "pekné sny" alebo niečo na ten spôsob :D

ale veď dobre, ja už som skončila:)

tpch

blbci, vsak ja som jej popriala, aby sa jej o tej rakovine NEsnivalo.
To som jej mala zazelat, aby sa jej o tom snivalo, alebo co? Ste normalni?

[zruseny1]

tpch
ty do koľkých si ešte musíš kopnúť aby ti bolo dobre?
aspoň tu sa trochu kroť..vidno že teba takéto pliagy obchádzajú, lebo inak by si mala aspoň trochu pochopenia!