Chcem sa opýtať, či niekto zažil niečo podobné, ako ja. Trvá to už asi tri mesiace, stále po milovaní krvácam. Ide tu o rakovinu? Dnes som bola u lekárky a čakám na odpoveď...o10.dní sa dozviem pravdu,,ale ja to už tuším teraz a je mi z toho doplaču. Mám len 29, dve malé deti a nechce sa mi ešte zomrieť.......čakám diskrétne odpovede...nemusíte mi dávať nádeje a tak...ale rovno k veci, dakujem.......
Ide o rakovinu?
Laurina ....to si myslela mňa??????
Tak ti ďakujem pekne....
Pre tých, ktorí si myslia,že som si všetko vymyslela........nič som si nevymyslela......kto mi neverí, tak nemusí.
Ale z takými vecami sa nežartuje,,,myslím si.
Laurina...ty si ma poslala na vyšetrenie k psychiatrovi,,,myslíš, že mám chuť sa s
tebou o tom rozprávať???
Niekde na začiatku sa mi vidí,žesom písala,,,o aké vyšetrenia išlo....
vymeslena tema uzivatel meni casto IP ludia to ste vazne tak padli na hlavu ?? ved citajte ju
TAMARA T ak nechces aby za teba niekto pisal-ZAREGISTRUJ SA...a nikto ta nepredbehne...
a neboj sa-ten kto si robi srandu z vaznych veci a chorych ludi-raz na to doplati...TAKE VECI SA NEROBIA...
ZELAM TI VELA STASTIA ABY VYSLEDKY NEBOLI VELMI VAZNE...
zacina sa to tu dajako zamotavat...
No možno trochu,,,ale ved on ma určite predbehne a napíše namiesto mňa......dobre tak dám vedieť,,,,,,,ale tak aby každý veril, že som to ja.......
Toto je môj posledný príspevok...viac sem nebudem chodiť...žiadne fórum...už radšej nikdy.....takže ak ešte niekto niekedy bude písať v mojom mene,,,,NEVERTE MU,,lebo to nebudem ja.
A chcela som dať vedieť, ako to celé dopadne,,,ale radšej si to nechám pre seba....