Uz dlho mam jeden konicek (teda neviem ci sa to da nazvat konickom)no ide o to ze som si zalozila zosit kde si stale pisem nove frazy o zivote alebo rady ako byt uspesny,stastny,ako sa citit dobre a tak...a rada si to aj citam ale problem je ten ze sa toho vobec nedrzim...skor robim samy opak a nie ako to tam pisu napr.zacnite premyslat o tom a robte to a to aby ste boli stastny...ja si osobne myslim ze to moze pomoct ale ja sa toho akosi nedrzim...a chcem len neviem ako na to...
napr: secret
jajka
jasne :) niekto ti musi vytvarat protipol :) aby bola zachovana rovnovaha ;)
genesis, este stale? :)
hehe...trosku nechapem teraz :D....a preco to robis vsetko naopak teda ???
zivot treba jednoducho brat z rezervou..:)
barborka:
mal by byt :) .. ale vela krat neni
genesis ale medzi klamaním seba sameho a pozitívnym myslením je predsa rozdiel ci nie??
je to ako vo vztahu ked si budes nahovarat ze ta partner miluje a ze ta nikdy neopusti pricom pravda je uplne ina.
nadarmo budes verit v to ze ta miluje ked to nie je pravda ... da ti to nadej na krasny vztah ... budes s nim pocitat do buducna a vsetko budes tomu prisposobovat ... bohuzial nakoniec ti zostanu len bolest a slzy
s realitou sa treba zmierovat hned na zaciatku ... akonahle si budes k nej vymyslat pomocne barlicky a ruzove okuliare tak o to to na koniec bude viac boliet - to je ta falosna nadej.
no, a ked vidis svet taký aký je, ale nechce sa ti v nom zit, tak si radsej clovek chce najst nejake pomocne barlicky, aby to vydrzal, a mozno ho to nakoniec nakopne, mozno zmeni trosku jeho myslenie a zrazu to pre neho nebude take utrpenie zit na tomto svete.. ci nie?
barborka
vies nadej je fajn :) ... ale falosna nadej je svinstvo a nakoniec vzdy konci sklamanim preto ju rad ludom beriem :)
co je to za zivot aby sa clovek musel kazdodenne klamat aby dokazal zit ? .. svet treba vidiet taky aky je v skutocnosti a nie si ho klamstvami a vierou prilepsovat
genesis uz radsej nic nepis :D lebo moj den zacala celkom fajn ale ako citam tvoje riadky, som na pochybach ci si to len nenamyslam :))