Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Lillla - uz som ti poslala foto, mas v maily aj vysvetlenie, preco to tak trvalo :-) AKo inak, co mate dnes v plane? Aky asi jedalnik? A lilla aka bola dnes vaha?
Hviezda_ka - a ty si odkial? Mozme si poslat foto :-)
Moj mail : maarissa.cooper@gmail.com
Tak piste dnesne vahy a co planujete :-)
taak Hemi..ako klobuuk dole...10 kg schudnut..ved ty musis byt novy clovek ;)...za kolko sa ti podarilo tolko schudnut???..ale jedalnicek mas uuplne super :)
Titidubravka je moja mamicka, ktora sa nudi :D ale musim ju pochvalit, ze ona schudla 12kg! :)
Lilla, vies kedy schudnes? Ked budes jest pravidelne 5x denne v malych davkach vyvazenu stravu. Tvoj prijem musi byt mensi ako vydaj, tzn. musis mat vela pohybu a nie sediet pred pocitacom cely den, no a samozrejme viac pomahat mamicke :))))))))
dakujem Lillla :) jop zumba je super :) a moj trik na hudnutie je hlavne nehladovat ! kludne sa normalne najest, samozrejme zdraveho jedla :)
Ahoj Hemi, vitam ta! :) vsetko co si napisala znie uplne super! :) na zumbu som aj ja chodievala:) ked pojdes takymto stylom schudnes jedna radost :)
a marsia fotka mi este neprisla :)
hey guys! :D aj ja sa pridavam :) takze mam 15 rokov, 172cm a nejakych 60-61 kg . zacala som chudnut s 68 a pred letom som uz mala 58,4 ale babkina kuchyna dokaze zazraky no.. :D a navyse som nechodila v lete do fitka,moc teplo :/ ale teraz zacinam zas, najprv k tym svojim 58kg a ptm by som chcela na nejakych 55 .moj jedalnicek vyzera asi takto :
R.ovsena kasa so susenym ovocim
D.2ks ovocia
O.zeleninová polievka,kuracie maso alebo ryba, zelenina,..
O.bud ovocie alebo zelenina
V.zelenina, cottage alebo tuniak
2krat tyzdenne chodim na zumbu a 3 krat do fitka, kde cvicim podla vypracovaneho planu.. a kazdy vecer brusaky na fit lopte :)
aj mne mozte poslat :D :D :D....na moje.lentilky@gmail.com
Jasnee, tesim sa :)
uz bojujem s mailom a posielam!!! cakam odozvu :-)