Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

MaariSSaa

Baby takze ja dnes zatial :
R - mrkvovo-jablkova stava so zazvorom pol litra, lanove semeno, kava s mliekom, zeleny caj
D - kava s mliekom
O - morcacie maso zapekane so smotanou a syrom plus kalerab
Ol - jogurt activia plus niekolko PL musli, 4 korbaciky, 4 cukriky
Lepsim sa!!! :-) dnes som sa neprejedla :-)
Ale vecer idem na gulasku vlastne aj na noc, a bude sa vela pit a jest tak neviem no :-D vidim to na vodku a tak dva taniere gulasu s chlebikom, asi to dojebem, ale tak co nebudem tam traposit ze si nic nedam...a vy ako dnes?

Hemi

zdravim :) takze idem sa pochvalit :D dnes mam ''brutalne zraci den'':D vysvetlim- ranajky ovsena kasa, desiata ovocie, obed zeleninova polievka a salat... no a potom to prislo :D palacinka,zmrzlina,cokolada,dezert,prazenica,celozrne pecivo, jogurt... :D ach jaj :D sice som si s kazdeho dala len kusok,ale je mi zle aj tak :( :D tak mi treba!!! a na fitko dnes kaslem, nevladzem v tom teple :D boze preso som ja taka pazrava?? :'( wrr.. no nic, od zajtra nato idem odznova ! :) brand new start ..

Lillla

Tak len ciste cestoviny + tuniak? :) aj to nie je zle :) skus tam supnut aj kukuricu aby si to nemala len take suche :)

Lillla

Vazne sprav si s tuniakom a na to kecup, je to uplne super! :) ja som si to len tak zo srandy spravila minuly tyzden :D

hviezda_ka

Lilla...dakujem....
inak aj ja si idem varit cestoviny :D :D :d....len neviem este s cim :D....ten tuniak nie je zly napad :D :D :d.....asi sa inspirujem....
a potom suuuuup sa na bicykel ;)...
prajem peknyyy den baby ;)

Lillla

Dnesna vaha je 55,7kg :) cize len +0,1kg :) cakala som tam vyssie cislo, takze som spokojna :) dalsie vazenie bude v piatok :)
co sa tyka merania, stehno je z 54,5 uz len 54cm, ostatne rovnake :)
dnes som neskor vstala, tak mam ranajky s desiatou spojene :D - celozrnna zemla s dzemom a mam tu aj jogurt,ale ten uz nevladzem :D na obed si spravim asi cestoviny s tuniakom a kecupom mnaaaam :))
a hviezda, gratulujem k tomu sashe:) super to je! :)

MaariSSaa

Hviezda_ka - uz som ti na mail odpisala :-) Ja dnes planujem jest castejsie a relativne zdrave veci :-D hadam to pojde...a zo sportu asi dam 10min svihadlo, 10min prechadzka so psom, a nejakych 20min cviky na doma, viem ze to nie je bohvieco, ale na to, ze som 5rokov nerobila nic, musim nejako zacat nie? :-)

hviezda_ka

Ahoj marissa.prave ti posielma mail....:)...
dnes sa ja chystam na bike :D :D....na taku 35 km turu :)
dnes zatial ranajky :spaldove pecivo+paradajky
desiata...asi ovocie
obed....asi spagety :D
olovrant....neviem :D
vecera...cotagge a zeleninka :)