zdravim vsetkych v podobnej situacii... moj problem je v tom ze odkedy zacali prazdniny, som iba s rodinou.. kamaratky som nevidela, nezaujimaju sa o mna... ked som im pisala ci sa nestretneme, neodpisali alebo zmenili temu... citim sa strasne sama, ignorovana... na facebooku kazdy pise statusy typu: ,,ó ako bolo fajne dnes vonku s najlepsimi ludmi !,, kazdy normalny clovek chodi vonku s partiou... som divna ? alebo je nas tu takych viac?
Samota
no ja som praveze mala tuto ako "nahradu" inej a tu ako nahradu perdoslej a pod a pod...vzdy ma niekto presvedci ze je spriaznenan dusa a potom ma odkopne uz sa mi to stalo asi 4 ci 5 krat a tejto som uz strasne tazko zacala verit a ako vidim nemala som....
Laurina22, ako sa mam s tym vyrovnat?moja byvala kamoska je holandanka, pol roka sme sa tesili ze budeme na tej istej skole, planovali si ako bude super a teraz som v holandsku a ona ma ignoruje a o dva tyzdne odchadza na rok prec...(jasne ze som sem nesla kvoli nej ale kvoli skole ale aj tak sa neviem vyrovnat s tym ako to krachlo...miestami som nasrana a hovorim si ze je to hnusna krava a vsetko co ma ostatni varovali bola o nej pravda....a potom ma prepadne smutok ze som zbytocna a zla a preto ma odkopla....mam chut sa odstahovat do rozvojovej krajiny nech svoju snahu nasmerujem voci ludom co to fakt potrebuju a mozno nebudem riesit dookola to iste....
ale,ale-FERDO tu vcera vo svojej teme pisal.ze ide do BA na vysetrenie-ci hospitlizaciu?
hmmm uz asi dva tyzdne sa mi moja byvala naj kamoska neozvala....jake mile....dufam ze existuju nejake lieky na komplex hrdinu alebo ako to nazvat-zistila som totiz ze vzdy stretnem cloveka ktoreho ini nechapu, ja v nom vidim to dobro a snazim sa mu pomoct a ked sa ten clovek spamata a postavi na vlstane tak moja uloha skoncila a kopne ma do riti lebo moje problemy su pre tu osobu moc...co na tom ze ja odpustam a odpustam dokola....som taka blba....mala by som sa na vsetkych vykaslat a ist si po svojom....aj tak som pre vsetkych ku koncu vzdy len pritazjak barla...na zaciatku na nej clovek vysi lebo ju potrebuje a neskor-zahodit!
asi si z vas ferdo len robil srandu no dosla mu fantazia tak to zapichol :)
...no kde si FERDO-uz si v mravenisku? :))))
ale nie- vazne- stazujes sa ze si smutny a teraz neodpisujes...
...nebud smutny aj aj som tu-len nie som stale za pc-ale inak obcas sa tu mrknem...no a co ako si sa rozhodol?pojdes za tym strykom?
ferdo nebud smutny, ja ta citam :)