zdravim vsetkych v podobnej situacii... moj problem je v tom ze odkedy zacali prazdniny, som iba s rodinou.. kamaratky som nevidela, nezaujimaju sa o mna... ked som im pisala ci sa nestretneme, neodpisali alebo zmenili temu... citim sa strasne sama, ignorovana... na facebooku kazdy pise statusy typu: ,,ó ako bolo fajne dnes vonku s najlepsimi ludmi !,, kazdy normalny clovek chodi vonku s partiou... som divna ? alebo je nas tu takych viac?
Samota
nooo ja som byk:)
Sewie,
ešte Ti poviem k tej negatívnej energii, o čom sa nazdávaš, že ju vyžaruješ... Na výške mám jednu spolužiačku, tiež sa javí veľmi priateľsky (či dokáže byť kvalitná priateľka, neviem, osobne ju veľmi nepoznám), vydáva zo seba toľko energie, stále niečo melie, občas nič moc, ale aj duchaplné perly, je pomerne často vysmiata, len problém je vraj v numerológii, ako nám raz povedala:).
Má dve 8-čky v narodení, čo jej značí, že energiu bude zo seba chŕliť bezprostredne a veľa z tých, ktorí by ju mohli skorigovať, to radšej vzdá, lebo, na začiatku sa môže javiť ako tá, ktorá Ťa dokáže strhnúť, ale neskôr (aj z rozprávania spolužiakov) sa im javí ako tá, čo roznáša negatívne vplyvy. Aj to sama povedala, množstvo energie premieňa na veselosť, ak je v nejakej skupine, ak je sama, máva tiky rúk a nôh, zhadzuje okolo seba predmety (a robí to nevedome!). Má v sebe veľa negatívnej energie, ale navonok si sa snaží dokazovať, že na to dievča má (minimálne v škole jej to celkom dobre páli), ale že sa cíti ako drak, ktorý ten oheň len pudí a pudí, nesprávne sa koncentruje a nakoniec si aj tú možnú cestu k úspechu zahatí. No to je nešťastie, čo? Má odporúčané sa stíšiť, pokúsiť sa meditovať, skrátka, nejako sa naučiť koncentrovať ten prebytok energie. Nie som astrológ, kartár ani nič, len mi skrslo, či nie si trebárs baran, oni vraj tiež mávajú tento problém s množstvom energie, ktorú chŕlia zo seba nevedome a žiaľ aj bezcieľne. No je to len jeden pohľad, sám sa skôr týchto charakteristík cez rôzne znamenia desím, ale známu mám astrologičku, tak sa z času na čas toho napočúvam:)).
AdoFM najhorsia rada aku mozes dat.Ze cakaj :-)
hmmm t mojho zivota ludia odchadzaju ale nevracaju sa...:(((
sewie myslim ze si pre nich prilis malo povrchna. to nie je chyba.
Sewie,
vidíš, tiež myslím, že sway Ti dobre radí, pravé priateľstvá vydržia odlúčenia, dlhšie či kratšie, je to asi tá sila priateľstiev, že môžu byť doživotné, ak sú pravé:), pri láskach to vraj veľmi neplatí.
Tiež Ti ešte poviem svoju skúsenosť. Mám priateľa, s časom sme sa zdôverili o veľmi intímnych rodinných záležitostiach, na oboch stranách, získal si moju silnú dôveru a verím, že uňho je to napodobné. Dnes ma však nechce vidieť, ani za ten svet, nechce ani o tom diskutovať, čo sa stalo, vraj sa raz do môjho života vráti. Sila je v tom, že mu verím, tá dôvera robí svoje a aj keď mi chýba, priveľmi, býva len kúsok a tak rád by som s ním preklábosil o ďalších radostiach aj nerestiach v rodine, v osobnom živote, nemôžem, musím zaťať zuby, keby som za ním išiel, všetko by som mohol len pokaziť. A to som z tých spontánnych, ktorí by to urobili najradšej, okrem neho mám ešte ďalšiu priateľku, ktorá prejavila teraz mesiace dozadu tiež svoje "maniere", ale tiež verím, že sa raz do života vráti, ako som písal nižšie, skôr ako možnosť. Tak skús tiež vyčkať, viem, že "čakanie bolí, dievčatá zvlášť, keď voľné miesto v srdci stále máš:)" (M.Gombitová), ale to je skôr o láske.
sway-to je to-ona u mna miesto ma ale ja u nej uz nie!a to ma boli....
jajka-asi taka super kamoska nebudem, kedze vsetci odo mna utekaju...urcite je to vo mne:(
Ado,paci sa mi tvoj fylozoficky pohlad na vec-je skutocne zaujimavy:)i ked v ten navrat radsej moc nedufam...
mozno posobi nejaky zakn pritazlivosti-ze vdaka mojim zlym skusenostiam vyzarujem nejaku negativnu energiu alebo co...:/
sewie tak su veci,ktore si musis prezit sama..Ale vidis si tu,operaciu si prezila.Este stretnes velmi vela ludi.Zivot je kontaktny sport,s tym nic nespravis.A je lepsie mat vela dobrych aj zlych zazitkov.Ako len tak mrtvo prezivat zo dna na den.
A neboj,ak ste boli take kamosky,este na seba narazite.Len sa asi musis ty alebo ona trochu ukludnit :-)A ver,ze veci,ktore povedia ludia v hneve, su tie najvacsie klamstva na svete..Urcite si aj ty vela pre kamosku znamenala a znamenas.Len hormony a nejake momenty vedia veci zamotat.Ja si myslim,ze pri pravom priatelstve mozu byt roky odluk.Tak to tolko neanalyzuj a hlavne sa necit ukrivdena:-)Dobrym kamosom treba nechat imunitu.Je skoda sa trapit,treba ist dopredu.Miesto v tvojom srdci ma a to je dolezite.Nemas sa preco citit zle.
sewie verim tomu ze casom sa najdu ludia ktori ocenia to aka si skvela kamoska, ked uz nebudu vo veku studentiek a vecneho žurovania a lovenia chlapov a priatelstvo bude o niecom hlbsom
Sewie,
vieš čo si niekedy myslím? Teda, niekde v nevedomí aj tomu verím, ale zatiaľ mám málo skúseností na to, aby som o tom mohol vedome vedieť, to je ešte silné slovo, ale... že ten človek, ktorý Ťa naučil veriť v silu priateľstva, sa môže vrátiť ako niekto "znovuzrodený". Nezatracoval by som vôbec takýchto ľudí, na ktorých si sa dosť popálila a v konečnom dôsledku Ti toho viac vzali ako poskytli, aj keď na druhej strane posunuli brány Tvojho vnímania niečoho veľkého. Neviem, no, dosť som o tom popočúval od starších známych, že sa tí nešťastníci aj po rokoch do životov navracajú a vedia byť pre zvyšok života tí najvernejší priatelia. Vraj o tom vravia aj isté zákony bytia, mi tak aj pár ezoterikov vravelo a už len bude na Tebe, či budeš/nebudeš zatvrdnutá. Nevnímam to ako princíp, na to som primladý, ale ako na eventualitu, ktovie, no:).