zdravim vsetkych v podobnej situacii... moj problem je v tom ze odkedy zacali prazdniny, som iba s rodinou.. kamaratky som nevidela, nezaujimaju sa o mna... ked som im pisala ci sa nestretneme, neodpisali alebo zmenili temu... citim sa strasne sama, ignorovana... na facebooku kazdy pise statusy typu: ,,ó ako bolo fajne dnes vonku s najlepsimi ludmi !,, kazdy normalny clovek chodi vonku s partiou... som divna ? alebo je nas tu takych viac?
Samota
tak sa treba teda castejsie vyskierat :))
hmnmm ja uz by som ale rada mala niekoho kto by mi ten zivot aj sprijemnoval
to poznam :) ale to neries, ved ostatni do teba nevidia, nevedia co ta trapi.. ale ved nemusis sa pacit kazdemu.. vzdy sa najde niekto, kto ti bude zneprijemnovat zivot. ale netreba sa tym priliz zatazovat :D
haha...snad-lebo dost casto pocuvam ze som taka zvlaaastna-lebo sa furt nevyskieram od ucha k uchu a moc rozmyslam-no to je teda strasne out....:D
:D inac to vies, odkukavaju iba ludia bez fantazie.. ale najdes ludi s kt. si budes rozumiet, skor ci neskor urcite ano :))
xy, ja sa vlastne tiez smejem...je to hrozna ironia-dnes som stala doma v obyvacke a rehotala sa z plnych pluc....asi sa stanem jednym z tych umelcov co zije na okraji spolocnosti a frfle na cely svet....sak co budem ked aj tak nezapadam...hmmm idem si tusim zase raz zafarbit vlasy...pocas nasho priatelstva sme sa zacli prudko na seba podobat-farbou vlasov, ucesom, stylom obliekania....tak to mozem kaslat...idem urobit tomu koniec....aj tak ma vposlednej dobe vyuzivala len na odkukavanie obliekania a ucesov....este aj ziarlila ked ma chalani chvalili jak tancujem-to je uz jake kamaratsvto....cim dalej tym viac si zacinam mysliet ze je to dobra kraaaava
sewie, ja som sa celkom na tvojich prispevkoch zasmiala, myslim v dobrom :D nezdas sa mi az taka strasna.. niekedy ma len clovek proste nestastie na ludi okolo seba :)
diki:) ale sucit nechcem...mala som ho uz az az....
sewie, mozme sa skamaratit, daj mi ak chces na seba mail
ja uz nevladzem...nikomu som neni dost dobra...ako mozes ocajkavat ze niekedy budem mat frajera ked ani kamosky si neudrzim...ani neziskam...vsetci ma nenavidia....alebo ich nezauzjimam....jedno lepsie ako druhe....mna uz tento zivot nebavi....citim sa ako nic, nepodstatna, nepotrebna....preco sa musin vobec rano zobudit?!