zdravim vsetkych v podobnej situacii... moj problem je v tom ze odkedy zacali prazdniny, som iba s rodinou.. kamaratky som nevidela, nezaujimaju sa o mna... ked som im pisala ci sa nestretneme, neodpisali alebo zmenili temu... citim sa strasne sama, ignorovana... na facebooku kazdy pise statusy typu: ,,ó ako bolo fajne dnes vonku s najlepsimi ludmi !,, kazdy normalny clovek chodi vonku s partiou... som divna ? alebo je nas tu takych viac?
Samota
jasom teras tjez velmi osameli lebo strazim kamaratovu mamu lebo je stara a uz nevjem cobi som este mohol opravit ked kamarat je tak dlho prec a jasom tu sam a nigdo neni ani vmojej teme ani nigde gdesom aj ja tak som smutni.
...len chod za strykom a nevahaj-urcite ti taku pomoc neodmietne...
ja ti mozem len poradit kup si v lekarni B-KOMPLEX FORTE na lepsie fungovanie tela a na stres a vobec tieto vit.sk.B su velmi dolezite aj na travenie a na vela veci...
/staci 1tabl.rano denne brat a zapit poharom vody/
no jasom uz nadtim rozmislal len striko ma strasne vela roboti a ma aj svoju rodinu tri deti tak vela casu nema. ale asi mu povjem lebo moj tatko zomrel pred tromi rokmi tobol strikov brat a aj oni sa mali velmi radi a ked tatko zomjeral tak mi hovoril zesa mam na strika obratit ked budem potrebovat lebo moj brat biva v zahranici uz 8 rokov on je odo mna starsi tak bimi pomohol ale ma tam uz rodinu a domov chodi malo.
...je mi moc luto co sa ti stalo-ale bohuzial ludia su taky-ty si bol uprimny a vidis?
neviem co ti moze byt-mozno ten stres ti urobil velmi zle-chod zo strykom do tej BA a daj sa poriadne vysetrit-tocenie hlavy moze mat viac pricin...
a bolesti celeho tela moze suvisiet s tym ze mas amlo vit.a mineral./ktore sposobuje zle travenie/
v tvojom pripade by bolo lepsie navstivit lekara-pises ze ta stryko ma rad-sak ked vie ze si dobry robotnik tak ty mu to potom zasa vratis v podobe prace-ked pojde s tebou k lekarovi...len dostan odvahu a zavolaj ho zo sebou...povec mu ze ty sa necitis na to aby si siel vlakom a urcite ta pochopi...
zacalo sato minule leto tosom este robil na stavbe asom dobre zarobil striko mama rad a sam povedal ze robim dobru robotu a zesa namna da spolahnut tak som mal dost penazi. asom sa zoznamil sjednov peknou zenou take pekne cjerne oci mala asom jej veril ze ma ma rada jak aj jasom ju mal. tak som jej pozical penjaze na auto lebo jasom nic nepotreboval a mal som. ona mi hovorila ze ma lubi a zesa za mna urcite vida lebo zesi to vazi zesom uprimni.tosme boli to avto kupovat spolu v ziline ona siho vibrala sama jasom jej len pomahal ho odtjal dovjest lebo ona este nevedela dobre soferovat. jasom moje avto mal uz stare ale funguje stale len teraz uz nemozem soferovat lebo sami toci hlava. potom sme boli spolu v polsku tak si este kcela kupit sati taksom jej kupil lebo som ju mal rad a mislim ze je to pekne ked chlap svojej zene kupuje toco sa jej paci. teda vtedi som sito mislel. no a potom kedsme prisli z polska tak sme este isli natom novom jej avte do bratislavi tosom este bol celkom zdravi. tam si este njeco kupila a este kcela ist do vjedne len jasom uz nemal vjac penazi taksom uz nesjel a isla sama. no a potom uz nigdi neprisla som jej volal a telefon uz nefungoval. ani nevjem gde biva nic o nej odtedi nevjem. striko mi povedal zeto bola zlatokopka a zema klamala zebi si manebola urcite zobrala lebo ona bola pravnicka a jasom murar a ze pravnicka si murara nigdi nevezme za muza. no nevjem lebo mne hovorila zema ma rada a zejej nevadi zesom murar. tak mito bolo strasne luto aj som sa nemohol ztoho dostat ani spat som nemohol som sa bal zesa jej njeco stalo ale potom mi kamratka povedala zeju videla znejakym chlapom a ze ona je vidata uz a ma tusim ajceru to ale nevjem ci tomu mozem verit. lebo ludja si aj moc vimislaju. aj moja mamka bola ztoho smutna lebo k nam ta marika uz chodila aj mamka ju poznala a mala ju rada. este som potom chvilu robil a odrazu raz som bol na stavbe a sami zatocila hlava a som spadol skoro som sa dolamal ale nastastje nije. potom ma uz zacalo boljet fsetko aj nohi aj ruki a pobede aj hlava ani jest nemozem dobre hned mije zle. uz ale na tu mariku nemislim lebo mislim ze striko mal pravdu ze kcela len moje penjaze a zeto bola zlatokopka. uz mato netrapi len teraz ma trapi ze som stale chori a nemozem robit lebo v robote mi bolo dobre a malsom tam kamaratov.
...ale sak ak s niekym pojdes tak si benzin zaplatis-a stryko by to urcite pre teba urobil-ries svoje zdravie kym je cas-lebo ked bude neskoro -TAK TO JE UZ NESKORO...
a kolko mas rokov?lepsie je zavcasu ist k lekarovi...potom uz neskoro lamentovat rukami-tu ti tazko niekto poradi-pretoze cez pc ta nikto nevysetri...neotalaj a chod k lekarovi...
bol som u lekara to je taki doktor coje vo vedlajsej dedine a jetam aj lekaren hned vedla ineho nemame ale on dost pije seci to vedja len nigdo sem nekce ist robit tak mame len tohoto obidve dedini. dal som krv a som sa vicural a to bolo secko a povedal zemi nic neni a fertig a nic vjac nerobil. tumi kamaradi hovorja aj striko zemam ist do bratislavi ale sa bojim vlakom nemozem lebo mije zle a nemozem nikoho volat abi isjel somnov lebo maju svoje problemi tak nekcem ich otravovat.
...pamatas ako sa ti tento zdravotny problem zacal?
...no a u lekara si bol?na preventivku a aj povedal si mu-co ti je?
inak jasne ze nemozes murara uz robit a behat po leseni ked sa ti toci hlava...
mna trapi zesom velmi chori vsetko ma boli uz hned rano ked stanem a sami toci hlava a mnoho inaksich problemov celi den volaco. pretim som bol zamesnani u strika on ma stavebnu firmu a jasom murar ale uz nemozem robit ked sami toci hlava a nevladzem ani tehlu podat nevjem coto je