Ako som schudla ja

Príspevok v téme: Ako som schudla ja
Loraiell

Takže, najskôr som si prečítala kopu materiálov, vrátane diskusií tu na fóre. Prišla som na to, že držať diétu môže niekto kto chce zhodiť na jar do 5 kíl. Ale my, čo chceme dať dole 10 a viac a my, čo chceme schudnúť v rôznych partiách, tak my nemôžeme držať diéty, my sa totižto musíme začat zdravo stravovať, v pravidelných intervaloch a športovať. Aktívne.
Všade píšu rôzne semiačka, jogurty, také pečivo, tamto áno tamto nie... to by napr.znamenalo, že dobrý teplý biely chlieb už v živote neokúsim. Ja ako normálny človek, ktorý vyrástol s mamkou za sporákom na dedine si to neviem predstaviť. Nehovoriac že všetky tie špeciálne chleby (i keď ten čierny mi chutí), nápoje, ovocie, semiačka dosť stoja.
Takže jem čo chcem, v menšej mierke, pravidelne. Napr. na raňajky normálny chlieb (1 krajec) s maslom, salámou, paprikou, rajčinou alebo medom, džemom a pod.). Na olovrant si dám niečo sladké nech mám fajn náladu, trebárs čokoládovú tyčinku, pár kociek čokolády ale keď mám chuť tak len ovocie, jogurt. Na obed normálny obed, polievka a druhé (áno, kľudne aj hranolky, kľudne sviečkovú, kľudne všetko), poobede tiež niečo lahšie alebo zamaškrtím zmrzku, proste niečo ako doobedu a večera (medzi 18h a 19h) polievka, druhé čo bolo na obed, chlebík, kúsok koláča, keď nemám chuť tak niečo lahké, ovocie...). Zároveň celý deň, najmä keď som hladná a ešte nie je čas jesť tak ovocie. Kľudne aj ,,kilo,, sliviek. Baby z paneláku to majú ťažšie. Nuž a cvičím. Denne na švihadle min. 500 skokov a každý deň precvičovať cviky na rôzne časti a nakoniec proste pustím hudbu a vytancujem sa. Keď sa mi podarí aj ráno skôr vstať tak aj behám. Ale robím to čo ma baví, nie to čo by bolo treba.
Zajtra tomu bude mesiac a dala som dole 3,5kg.

Jarka999

on oje zname, že šport je jediny na tvarovanie postavy. Ale chce to pravidelny pohyb, aby bolo vidno nejake vysledky

topmanager

Dostal som psa a zacal s nim chodit von aj do skoly pre psov. Pri vycviku som bol tarbavy a nemotorny. Tak som zacal pravidelne behavat so psom. Nevazil som sa ani vtedy ani teraz, ale brucho je prec.

haluzak

S tymi doktormi a poradcami je to pravda :D Castokrat vyzeraju horsie a vypasenejsie ako pacienti. Ak chce niekto realne schudnut (nie lahko a bez starosti ale realne), odporucam pozriet na prodietix.sk, nizkosachardova dieta, dva mesiace a mozete s urobit novy profil s novou profilovkou :D

dobreuz

Samozrejme ovocie treba jesť, aj keď obsahuje dosť sacharidov, vitamíny treba telu a napr. taký draslík v banánoch je tiež nápomocný k chudnutiu a to tým, že draslík zbavuje telo od dodatočnej (zadržanej) vody a tým tiež klesá hmotnosť aj cm okolo pása a bokov. A treba aj menej soliť, soľ (sodík) je oponent draslíka a ten presne naopak - spôsobuje zadržiavanie vody v tele. A sladené nápoje sú kapitola sama o sebe - tie treba úplne vynechať, totálne prázdne kalórie.
Dúfam, že som aspoň trochu poradil tým čo chcú zhodiť kilá a rád pomôžem aj tým, ktorí by chceli naopak pribrať a hlavne dúfam, že som vás neunudil svojimi litániami :D