Takže, najskôr som si prečítala kopu materiálov, vrátane diskusií tu na fóre. Prišla som na to, že držať diétu môže niekto kto chce zhodiť na jar do 5 kíl. Ale my, čo chceme dať dole 10 a viac a my, čo chceme schudnúť v rôznych partiách, tak my nemôžeme držať diéty, my sa totižto musíme začat zdravo stravovať, v pravidelných intervaloch a športovať. Aktívne.
Všade píšu rôzne semiačka, jogurty, také pečivo, tamto áno tamto nie... to by napr.znamenalo, že dobrý teplý biely chlieb už v živote neokúsim. Ja ako normálny človek, ktorý vyrástol s mamkou za sporákom na dedine si to neviem predstaviť. Nehovoriac že všetky tie špeciálne chleby (i keď ten čierny mi chutí), nápoje, ovocie, semiačka dosť stoja.
Takže jem čo chcem, v menšej mierke, pravidelne. Napr. na raňajky normálny chlieb (1 krajec) s maslom, salámou, paprikou, rajčinou alebo medom, džemom a pod.). Na olovrant si dám niečo sladké nech mám fajn náladu, trebárs čokoládovú tyčinku, pár kociek čokolády ale keď mám chuť tak len ovocie, jogurt. Na obed normálny obed, polievka a druhé (áno, kľudne aj hranolky, kľudne sviečkovú, kľudne všetko), poobede tiež niečo lahšie alebo zamaškrtím zmrzku, proste niečo ako doobedu a večera (medzi 18h a 19h) polievka, druhé čo bolo na obed, chlebík, kúsok koláča, keď nemám chuť tak niečo lahké, ovocie...). Zároveň celý deň, najmä keď som hladná a ešte nie je čas jesť tak ovocie. Kľudne aj ,,kilo,, sliviek. Baby z paneláku to majú ťažšie. Nuž a cvičím. Denne na švihadle min. 500 skokov a každý deň precvičovať cviky na rôzne časti a nakoniec proste pustím hudbu a vytancujem sa. Keď sa mi podarí aj ráno skôr vstať tak aj behám. Ale robím to čo ma baví, nie to čo by bolo treba.
Zajtra tomu bude mesiac a dala som dole 3,5kg.
Ako som schudla ja
Z akej vysky a vahy si zacala chudnut a aky je tvoj ciel?