TESCO - práca pokladníčky

Príspevok v téme: TESCO - práca pokladníčky
tescogirl

Ahojte, asi pred mesiacom som si podala žiadosť do tesca ako brigádnička. Dnes mi volali že budúci týždeň môžem ísť na zaučenie a potom už normalne pracovať. Budem robiť pokladníčku. Chcem sa spýtať že aká je to robota, aké s tým máte skúsenosti. trochu sa 1. dňa bojím aby som tam nezmätkovala a podobné veci. Ak mate najeké skúsenosti tak mi prosím dajte vedieť. Ďakujem :)

kmin7906

Zdravim vsetky pracovnicky na kase.ak chcete vediet ako zarobit daku korunu navyse na kase a bez trestne napiste mi mail,nebudem to rozoberat na fore

ewelin28

Smutnaaa....a myslis ze je to tym poctom pokladni....iny obchodny retazec u nas ma viac pokladni ako my...a je tam hmotna zodpovednost.....ktovie....
ja som si myslela, ze vsade je to rovnake v tescu po slovensku..ale ako vidim, mylila som sa...
aspon ze tie tringelty ti dovolili nechavat, ci odratavat ti to budu ci ako...

smutnaaaaaaa

ze "len" 11 pokladní...a vies kolko pokladní je u nás? IBA 4 pokladne !
to je čo? o takom malinkom tescu asi ani neviete ze existuje

Majesty

smutnaaaaaaa

Ovecka to uz povedala :) Presne na to iste som myslela. Alebo ak mozes, chod si nakupit sama pre seba do vlastnej pokladne a vydaj si viac, to sa neda ?

ewelin28

no tak to je ine....to mas potom iste, ze si to podpisovala..len z tych sprav nizsie si sa mi nezdala byt ista, ze to vies na 100 percent :)
no to aby si tam asi do dochodku robila, lebo tie tringelty su riadne malicke..aspon u nas...
kdeze ja robim v malom tescu...mame len 11 pokladni, takze tym to asi nebude....
fakt zaujimave, ze niekde su hmotne zodpovednosti a niekde nie...
tak neostava ti nic ine, len to vyplatit, ale vsekto zle je na nieco dobre...a predpokladam, ze odteraz si budes davat sakramentsky pozor ny vydavanie a nikomu uz menit nebudes, nikdy! ;)

smutnaaaaaaa

moja mama robí v tom istom tescu ako ja administr. pracovnícku, tak vsetko ohladom toho vybavuje len ona...tak asi by mi vlastná mama predsa nechcela zle? nie?
Pýtala som sa jej na vsetko, no nic sa s tým nedá robit zaplatit si to musím.
S tými tringelmi to asi bude tak ze mi to budú odratávat z tej sumy co som mala manko.
A inak ty robis v tesco hypermarket alebo supermarket? mozno to zálezí aj od toho, ak je tesco velké môže si dovolit platit aj manká.

Majesty...povies mi ten super spôsob ako si nechávat tie tringely?