TESCO - práca pokladníčky

Príspevok v téme: TESCO - práca pokladníčky
tescogirl

Ahojte, asi pred mesiacom som si podala žiadosť do tesca ako brigádnička. Dnes mi volali že budúci týždeň môžem ísť na zaučenie a potom už normalne pracovať. Budem robiť pokladníčku. Chcem sa spýtať že aká je to robota, aké s tým máte skúsenosti. trochu sa 1. dňa bojím aby som tam nezmätkovala a podobné veci. Ak mate najeké skúsenosti tak mi prosím dajte vedieť. Ďakujem :)

bingham

omega...ale zase sa ani moc nedivim...ze to tu tak vyzera...za tie love co dostavaju...by som sa asi aj ja tak tvaril... :D

inak odporucam restauraciu v bergu...je tam pekne...dobre jedlo...taky schnitzel dostanes...cez cely tanier...plus tie ich pecene zemiaky...fakt kvalita...tak to vyskusaj :)

0mega

bingham

jasne.. v rakusku (ak je original rakusan) tak som sa nestretol s nudnym ksichtom, resp s takym ze "co tu sakra robis?!"

jedine jeden pumpar a dve casnicky ale to boli slovaci :)

je tam way too uplne ina mentalita..

UPLNE..

treba zazit..

ja len stale nechapem tomu ich 'dobry den' pozdravu, tak to komolia, co hovoria? :D

kus / čus ci nieco take?

(myslim pozdrav, nie odzdrav)

bingham

Omega...presne...zaklad je klud...treba robit vsetko s pokojom...potom sa nerobia chyby...zase na druhej strane ked stojim v tescu 20 min...v rade...a ta pokladnicka...blokuje uspavacim tempom...plus este ten nepritomny vyraz tvare...no nic moc teda...ziva tragedia...

toto som napr...v rakusku este nezazil...tam to ide pekne rychlo...usmievavi ludia...necakas na nic...pohoda

0mega

Mimochodom, vela zalezi aj na psychickom tlaku (a teraz nemyslim take ze "rychlo rychlo" ale nechcem byt konkretnejsi z narodnobezpecnostnych dovodov). cize hlavne je.. ZADRZAT
A potom to este raz vyratat ;)

A to neplati len v obchode, ale kdekolvek v pokladni..

Linguistics

bingham ano, nastastie som ostala sustredena. Ale videla som napr. uz aj reportaz v telke o menicoch na poste, kde okradli pani za priehradkou o 500E lebo ju tak doplietli :) Neni sranda :)

jankaaaaaaaa, ti poviem, ze omg :) ale neskor som si zvykla, uz som hned vedela, ze je to kontrolny nakup :D

bingham

Linguistics...tazko povedat...si myslim..ze zaklad je ten...mu nedat tie peniaze co ti dal...a tak ta nemoze odrbkat... :)

Linguistics

Ano, napr. vymenia zubnu pastu za inu (kontroluju ci otvaras krabicku a kontrolujes ci je v nej to, co ma byt), do krabicky od farby schovaju sponky, ovocie maju jablka a navazia hrusky, a maju asi 5druhov peciva, tak ci spravne blokujes druhy :)