Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey, mne o ex dodatocne svitli take veci, ze odstrelit ho je malo. Ja som bola neskutocne sprosta vtedy (milovala som ho, bohuzial to bola najväcsia chyba).

carey

a to nebolo vsetko, raz som zistila ze ma jej fotku v nocnom stoliku uplne naspodu a som sa ho pytala ze co tam robi a on ze sak to je len fotka, ci nieco take...a tusim to bolo vtedy ked som videla tieto fotky som sa nazurila a tu fotku rotrhala...a urobil dobry skandal z toho, ze com si to dovolila a on ju normalne zlepil lepidlom.
Inak bola som sprosta hus, ze i tak som s nim ostala potom

carey

no neviem to na 100%, ale z toho co som citala ako sa chlapi spravaju, tak presne bol taky aj on.
Ja som to tu spominala mozno este na zaciatku zalozenia temy, ze mal kamaratku a vzdy ked isiel na sluzobku tak sa tam zastavil. No a ona mu po case povedala ze ho lubi no a on sa s nou stale stretaval i ked som protestovala. A raz mi dal usb kluc len tak ze nech mam na doma, a tak som ho pichla do pc u nho, otvorim a tam jej fotky v nocnej koseli...

carey

Maoam - hlavne je ze si sa poucila a dalej to nemusis riesit. Teraz mi je napr. jasne ze ma podviedol a nie len raz. A ja som mu pri tom doverovala. Doveruj ale preveruj ze. Heh ale teraz ma to uz netrapi, ten cas je vazne jediny liek :) Aj teraz ked mi napisal, som fakt rada ze som jeho mail hned vymazala.

Koho by som chcela? :D no dobra otazka